VIJESTI

Fashion.Hr Style Community i Vichy vas daruju

Essentielles linija za savršenu kožu

Prošlo je godinu dana otkada je Essentielles počeo dijeliti svoje bogatstvo s ljubiteljicama nježnih cvjetova ruže. U povodu prvog rođendana, stručnjaci laboratorija Vichy obogatili su liniju Essentielles novim proizvodom - hranjivom kremom za ruke Essentielles koja njeguje i hrani te stvara baršunast osjećaj na koži. Ujedno su povodom rođendana za ljubiteljice ruža pripremili poseban dar: od kraja studenoga Vichy prilikom kupnje bilo kojega proizvoda iz linije Essentielles daruje ekskluzivni balzam za njegu usnica Essentielles s karite maslacem.

Ruža je zbog sadržaja polifenola, jakih antioksidansa, već dugo vrlo cijenjena i priznata u farmaciji, osobito zbog svoga hidratantnog i smirujućeg djelovanja. Već u antičko doba znali su rabiti njene bogate ekstrakte za smirivanje reaktivne kože. Polifenoli imaju funkciju zaštite cvjetova ruže od vanjskih utjecaja, čime im osiguravaju prirodnu svježinu. Polifenoli također imaju sposobnost da se vežu za receptore tvari koje izazivaju upalu te da blokiraju oslobađanje tvari koje javljaju upalu, što pridonosi smirujućem djelovanju.

Proizvodi Essentielles sadržavaju farmaceutski priznate aktivne sastojke koji odgovaraju osnovnim potrebama kože:

•alantoin - ekstrakt gaveza, tvrdokorne biljke koja liječi, ublažava, vlaži i smiruje kožu te koja je iznimno prikladna za njegu osjetljive ili ispucane kože

•karite maslac - koji zbog sadržaja triglicerida čini bitan sastojak njege koja hrani i omekšava suhu kožu

•glicerin - učinkovito hidratantno sredstvo koje zadržava velike količine vode u rožnatom sloju kože te time osigurava vlažnost gornjih slojeva kože

•termalna voda Vichy - bitan sastojak Vichyjevih proizvoda, iznimno bogat mineralima i rijetkim mikroelementima, predstavlja prirodni izvor ljepote i zdravlja. Smiruje, jača i obnavlja kožu.

Ovom prigodom, darujemo 3 čitateljice s Vichy Essentielles kremom za lice, za normalnu ili mješovitu kožu. Sve što trebate jest točno odgovoriti na pitanje.

 

 

Dobitnice Neckermann nagradne igre su:

Lucija Bravić

Tatjana Car

Arijana Brozinić

Objavljeno: 13.12.2010. u 16:51
Tagovi: Vichy

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p