VIJESTI

Fashion.hr Style Community & Illamasqua vas daruju

Naglasite obrve uz pomoć Thunder pigmenta

Guste i pomno njegovane obrve ponovno su u modi! Otkako je na scenu stupila Cara Delevingne sa svojim upečatljivim obrvama, internet su preplavili beauty tutorijali koji vas uče kako pravilno njegovati i definirati obrve. To znaju i make up stručnjaci kuće Illamasqua koji su na tržište lansirali odličan pigment koji će pomoći i najtanjim obrvama. Ako niste spretni u rukovanju kistom i pigmentom, Illamasqua vam donosi mini tutorijal koji će vam pomoći u samo tri koraka.

KORAK 1 : IZMJERITE

Kako biste ispravno odredili poziciju, namjestite kist uz rub nosa i unutarnji kut oka; tu bi obrva trebala početi. Lagano rotirajte kist do vanjskog kuta oka; Vaša bi obrva tu trebala završiti. Na kraju smjestite kist uz nos i stvorite liniju uz vanjski kut zjenice; tu bi trebala biti najviša točka obrve tj. luka.

KORAK 2: APLICIRAJTE


Koristeći pigment za obrve u željenoj boji i dijagonalni kist, počnite crtati liniju na donjoj liniji obrva, od unutrašnjeg dijela prema najvišoj točki obrva. Ponovite isto na gornjoj liniji obrva te popunite između Pigmentom za obrve. Zatim nastavite od najviše točke prema van odnosno kraju obrva. Za prirodan izgled, lagano nanesite ostatak boje na kistu na početnom dijelu obrva.

KORAK 3: NAGLASITE I DEFINIRAJTE


Povećajte oči nanošenjem highlighta ispod obrve s blijedom nijansom sjenila ili probajte novu Gleam kremu za efekt refleksije svijetla. Garantiran je trenutačan glamur.

Illamasqua ovaj tjedan daruje tri sretne čitateljice s pigmentom za obrve i dijagonalnim kistom. Nagradu možete osvojiti ako točno odgovorite na naše nagradno pitanje.

Imena dobitnica objavljujemo u ponedjeljak 30.9.

 

Dobitnice prošlotjedne nagradne igre su:

Renata Šišak

Rosana Mirić

Valentina Dananić

 

Objavljeno: 23.09.2013. u 13:39
Tagovi: Make up, Illamasqua

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p