VIJESTI

Fashion.hr Style Community & Illamasqua vas daruju

Nagrađujemo s tri seta za savršene usne

-->

Illamasqua, britanski profesionalni make-up brand, ovog tjedna vam poklanja set za savršene usne. Bez konkurencije u intenzitetu boje i dugotrajnosti, Illamasqua ruž neće se predati tijekom cijelog dana. Kist za usne omogućuje Vam ravnomjerno i precizno nanošenje ruža. Svi Illamasqua kistovi inače su izrađeni od mikrofibre te su jednostavni za održavanje i ekonomični, s obzirom na mogućnost doziranja količine proizvoda za aplikaciju.

Ukoliko želite jače definirati usne, bogato pigmentirane i kremaste olovke za usne aplicirajte uz rub, za oblik usana koji želite postići. Za sve djevojke i žene koje žele postići izgled besprijekorno našminkanih usana i lica u cjelini, Illamasqua Institut u zagrebačkoj Petrićevoj 3 nudi raznolike vrste tečajeva, koji će vam otkriti baš sve tajne vrhunskih make up artista.

Illamasqua Hrvatska ovog tjedna daruje čitateljice Fashion.hr Style Communityja s tri seta za savršene usne, koji sadrži ruž u nijansi Obey, kistić za usne i olovku za usne u nijansi Woo. Sve što morate napraviti da biste osvojili ovu nagradu jest odgovoriti na naše nagradno pitanje.

Sretne dobitnice objavljujemo idući ponedjeljak, 14. travnja.

 

Dobitnice prošlotjedne Bioderma nagradne igre jesu:

Ivana Stilinović

Lucija Janković

Korana Delić

 

photo: Illamasqua

 

-->--> -->

Objavljeno: 07.04.2014. u 14:19

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p