VIJESTI

Fashion.hr Style Community & Lady Gaga vas daruju

Osvojite mirisni prvijenac s potpisom poznate pjevačice
Lady Gaga predstavlja svoj prvi parfem u suradnji s vlastitom kućom The Haus Laboratories iz Pariza i kompanijom Coty.
Parfem nazvan Fame na tržište je izašao u listopadu 2012. godine, i odmah po izlasku osvojio milijune fanova slavne pjevačice. 

Fame je komponiran na neobičan način; parfem uopće ne sadrži piramidalnu strukturu kompozicije već koristi tzv. „povuci -potegni" ( push - pull) tehnologiju prema kojoj se sastojci miješaju kako bi naglasili različite mirisne aspekte svake note u isto vrijeme.

Miris je izgrađen na tri glavna akorda: tamni akord, senzualni akord i svijetli akord. Tamni akord uključuje otrovni cvijet Belladonne i tamjan koji evoluira u senzualni i raskošni val meda, šafrana i marelice. Cvjetni veo  jasmina i tigraste orhideje utjelovljuju svjetlost i ljepotu.

          

Tekućina parfema također je inovativna - obojana je u crno, a pri dodiru kože postaje nevidljiva. Baš kao i sama slava - „Crno je poput duše slave, a nevidljivo kada izađe na zrak".

Bočica je dizajnirana u suradnji s Nickom Knightom, a reklamnu kampanju potpisuje Steven Klein. Miris je dostupan kao Eau de Parfum 30ml, 50ml i 100ml.

      

 

Ovaj tjedan darujemo tri sretne čitateljice s parfemom "FAME". Sve što trebate napraviti je točno odgovoriti na naše nagradno pitanje.

Imena dobitnika objavljujemo u ponedjeljak 01.04.

 

Dobitnici I Love Perwoll FASHION.HR torbe su:

Melanie Podgorelec

Vedrana Berečki

Anja Knih

 

 

Objavljeno: 25.03.2013. u 13:10

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p