VIJESTI

FASHION.HR STYLE COMMUNITY & LUSH VAS DARUJU

Kako ćete mirisati ove zime?

 

Budući da nam se bliži najstrašnija noć u godini, Noć vještica ili sve popularniji Halloween, Fashion.hr Style Community & Lush su Vam odlučili podariti mirisni vikend. Lush je samo za Noć Vještica osmislio strašno dobru kuglu, točnije Jacko bundevu za kupanje, a u skladu s uvjerenjima slavi se i prva godišnjica ne-korištenja palminog ulja, i to s dva nova sapuna: Vanilla In The Mist i Palm Oil Free Sexy Naked Noubar.

Zašto je LUSH rekao NE palminom ulju?

Globalna potražnja za tim uljem uzrok je siječe drevnih prašuma, sve većeg izrabljivanja zemlje i nastajanja nepreglednih površina palminih plantaža, što također uzrokuje selidbu autohtonog stanovništva iz njihovih domova ali i orangutana iz njihovog prirodnog staništa. LUSH je odlučio djelovati odgovorno, a to znači smanjiti vlastitu upotrebu palminog ulja i prebaciti se na sapunsku bazu koja ne sadrži palmino ulje te pozvati ostale proizvođače da se pridruže njihovoj inicijativi.

Umjesto palminog ulja, kao sapunsku bazu, već godinu dana se koristi mješavina ulja suncokreta, repice i kokosa. Ovaj tjedan LUSH Vam daruje 5 poklon paketa najnovijih mirisnih proizvoda!

jacko.jpg

Jacko, bundeva (kugla) za kupanje

Sadrži neodoljive sastojke poput: klinčića, metvice i cimeta. 

Vanilla In The Mist sapun

Prava vanilija iz mahuna vanilije s mljevenim zrnima kave za piling i razbuđivanje usnule cirkulacije.

Palm Oil Free Sexy Naked Noubar sapun

Orašasta ljepota koja neodoljivo podsjeća na mandulat,začinjen s aposlutom turske ruže, kavom i tek daškom zagasitog vetiverta.

 

Gurmanski poklon paket može biti Vaš ukoliko točno odgovorite na pitanje:

LUSH je protekli mjesec slavio:

a) godinu dana postojanja

b) godina dana ne-korištenja palminog ulja

c) godinu dana ne-testiranja na životinjama

Točne odgovore s podacima, šaljite na: redakcija@fashion.hr 

 

 

Objavljeno: 26.10.2009. u 22:26
Tagovi: Lush

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p