VIJESTI

Fashion.hr Style Community & Neutrogena vas daruju

Ružičasti grejp u borbi protiv suhe kože

Ljeto je iza nas, baterije smo napunili i vratili se u svakodnevnicu. No prekomjerno sunčanje, more i neprospavane noći ostavile su traga na našem licu kojemu je prijeko potrebna hidratacija. Neutrogena® Visibly Clear®  Ružičasti grejp otkriva novu liniju proizvoda koja u sebi sadrži formulu za čistu i zdravu kožu sa snažnim osjećajem svježine.

Novo godišnje doba inspirativno djeluje na odabir naših novih modnih dodataka, no ono što često znamo zanemariti je njega kože i borba protiv nečistoća koje se nakupljaju. Obnova kože je nezaobilazna aktivnost  koja čini osnovu lijepog izgleda te joj se zbog toga treba posvetiti prije bilo kakvih preinaka u našem outfitu. Svake, pa i ove sezone najbolji „modni" dodatak je meka, lijepa i zdrava koža.

Neutrogena ima rješenje kako zadržati svježinu tijekom cijele godine. Laboratorij Neutorgene lansirao je  liniju koja će nam omogućiti svjež izgled lica uz Neutrogena® Visibly Clear® Ružičasti grejp gel za umivanje lica, Ružičasti grejp dnevni piling gel za lice i Ružičasti grejp kremasti gel za umivanje lica te kraljicu kozmetike - hidratantnu kremu Neutrogena® Visibly Clear® Ružičasti grejp.

Kako bismo preventivno djelovali na neprijatelje čiste kože, Neutrogena je cijelu liniju pod nazivom Ružičasti grejp posvetila osnovnim potrebama kože za hidratacijom, mirisom i učinkovitosti protiv nečistoća na koži. Jedna od bitnih karakteristika je MicroClearTM tehnologija koja pruža brzo i učinkovito rješenje, jer uključuje sastojke koji uklanjaju suvišne masnoće s površine kože kako bi salicilna kiselina mogla pomoći u uklanjanju prištića i drugih nesavršenosti na koži.

Neutrogena Ružičasti grejp svojim mirisom osvježava jesenske dane i istovremeno hidratizira kožu, a snaga tog mirisa još dugo će podsjećati na nezaboravno ljeto koje je iza nas.

Neutrogena daruje tri sretne čitateljice s Neutrogena® Visibly Clear® Ružičasti grejp kolekcijom, i to ukoliko točno odgovorite na naše nagradno pitanje.

Imena sretnih dobitnika objavljujemo u ponedjeljak 17.9.

 

Objavljeno: 10.09.2012. u 12:19
Tagovi: Neutrogena

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p