VIJESTI

Fashion.Hr Style Community & Nikel Vas daruju

Razveselite svoju kožu

 

Povratak prirodi i „zdrava kozmetika" nužna za očuvanje vašeg zdravlja i zdravlja i ljepote vaše kože. Nikel sadrži 100% prirodne djelatne komponente i nudi zdravu njegu. Hrvatski Mediteran i njegovo biljno bogatstvo, čija je ljekovitost zabilježena u brojnim knjigama, oživljeno je u NIKEL® kozmetici pod geslom „Priroda liječi".

Nikel kozmetika bazirana je na vlastitim farmaceutskim recepturama i 100% prirodnim djelatnim komponentama čija je učinkovitost dokazana i dermatološki potvrđena. Mnoge biljke čije su iscrpine uključene u djelatne komponente Nikela potječu iz netaknute prirode hrvatskog Mediterana. Sve tvari u proizvodu, kao i gotovi proizvodi, provjerene su kvalitete i prate ih certifikati ovlaštenih ustanova i patentna zaštita. 

Proizvodnja kozmetičke linije Nikel smještena je u ekološkom, zelenom području, posjeduje certifikata kvalitete u sukladnosti sa zahtjevima norme ISO 9001: 2000. Sastav svakog preparata pomno je odabran, svaka supstancija linije Nikel prošla je analitičku kontrolu i ima svoj certifikat.

                                    

Ovoga tjedna Nikel daruje 3 čitateljice očaravajućim uljem za masažu koje je prigodno za sve tipove kože. Savršeni spoj dragocjenih sastojaka, očarati će sva Vaša osjetila, pružiti Vam užitak i potpunu relaksaciju, trenutno Vam dati osjećaj sreće, a Vašoj koži neodoljivo glamurozan sjaj.

Dragocjenim sastojcima (grejp, jojoba, limun, maslina, slatka naranča, neven, pšenične klice, suncokret, vitamin E, magnolija) obnavlja i umiruje, hrani i energizira kožu, štiti od isušivanja, boranja, ožiljaka i strija, za svakodnevnu njegu i masažu.

Sve što trebate jest odgovoriti na naše nagradno pitanje.

Imena sretnih dobitnika biti će objavljena u ponedjeljak 28.2.

 

Dobitnice nagradne igre OUTLET SVETA HELENA su:

Terezija Benčević

Ana Spajić

Mirna Hršak

 

 

 

Objavljeno: 21.02.2011. u 13:01

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p