VIJESTI

Fashion.hr Style Community & Nikel vas daruju

Bogata krema s cvijetom pasiflore

Bogata krema s cvijetom pasiflore, bogate je teksture, s visokim udjelom ulja cvjetova pasiflore koje je po sastavu slično sastavu naše kože. Iz navedenih razloga ova  krema pravi je izbor za vašu osjetljivu kožu. Savršeno hrani, vlaži i štiti te je pogodna za sve tipove kože, ali služi i kao odlična podloga za make up.

Krema sadrži ceramide koji su specifična skupina lipida u rožnatom sloju kože (Stratum Corneum), a najvažniji su strukturni element prirodne zaštitne barijere epiderme. Poslagani su u lamelarnoj formi, poput crjepova, kako bi zaštitili kožu.

Krema je bogata vitaminom E koji je dobiven hladnim prešanjem pšeničnih klica. Glavna uloga vitamina E je antioksidativna zaštita od štetnog utjecaja slobodnih radikala. Svojim antioksidativnim djelovanjem štiti kožu od produkata prirodnih metaboličkih procesa i štetnih utjecaja okoline. Neutralizira oksidirajući učinak UV zraka i karite maslac koji regulira vlagu u koži, obnavlja hidro-lipidni zaštitni sloj i spriječava transepidermalni gubitak vode.

PRIMJENA: Ujutro i navečer nanesite kremu nježnim pokretima na cijelo lice, vrat i dekolte. Možete je koristiti i za njegu područja oko očiju.

REZULTAT: Umirena, hidrirana, nahranjena, zaštićena, baršunasta koža.

 

Nikel ovaj tjedan daruje tri sretne čitateljice s primjerkom kreme. Nagrada može biti vaša ako točno odgovorite na naše nagradno pitanje.

Imena dobitnica objavljujemo u ponedjeljak 18.11.

 

Dobitnice prošlotjedne nagradne igre su:

Mirela Jukić

Sandra Vrbanić

Dorota Togunjac

 

Objavljeno: 11.11.2013. u 14:00
Tagovi: Nikel, njega lica

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p