VIJESTI

Fashion.Hr Style Community & Vichy vas daruju

Osvojite proizvode iz linije Purete Thermale

9 teških metala, 400 μg praha, 4 reaktivna plina...

Sa svime se time koža suočava svakoga dana. A tek svakodnevno nanošenje make-upa? Koža je ranjiva! Čišćenjem se pomaže očuvati funkcije i djelovanje zdrave kože. S kože je potrebno ukloniti šminku, ali i višak sebuma, te sve vanjske nečistoće (prašina, dim cigareta, ispušni plinovi, teški metali, vapnenac u vodi itd.) i zbog kojih može postati isušena i nadražena.

Linija Pureté Thermale iz Laboratorija Vichy potpuna je linija za čišćenje čak i najosjetljivije kože! Svi proizvodi su bez parabena, sadrže revolucionarni aktivni sastojak CaptelaeTM i termalnu vodu Vichy te imaju pH koji poštuje i najosjetljiviju kožu.

Linija Pureté Thermale nudi širok spektar proizvoda za svakodnevno čišćenje lica različitih svježih i ugodnih tekstura za različite tipove kože. Sve su teksture nemasne, nježno uklanjaju šminku i nečistoće s kože bez prekomjernog trljanja vaticom.

                                      

 

Ovoga tjedna, Vichy daruje 5 sretnih čitateljica s tekućinom za uklanjanje šminke s područja oko očiju, s posebno prilagođenim lakrimalnim pH (isti kao kod suza)i provitaminom B5 - koji smiruje i smanjuje zadržavanje tekućine, a time i natečenost predjela oko očiju. Sve što trebate jest odgovoriti na naše nagradno pitanje.

Imena sretnih dobitnica, bit će objavljena u ponedjeljak 16.5.

 

Dobitnice prošlotjedne Dove nagradne igre su:

Marija Švec

Sandra Mamić

Mirna Smojver

Elizabeta Račić

Marina Mikulinjak

Slađana Sušilović

Gorana Rabar

Biljana Fridrih

Daniel Vidigoj

Sandra Lošić

 

Objavljeno: 09.05.2011. u 13:18
Tagovi: Vichy

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p