VIJESTI

Fashion.hr Style Community & Vichy vas daruju

Zaštitite svoju kožu Capital Soleil proizvodima

Linija proizvoda Capital Soleil predstavlja napredne proizvode za zaštitu od sunca s najvišom razinom učinkovitosti i pouzdanosti, koji osiguravaju osjećaj ugode te su prilagođeni osjetljivoj koži. Razmazite Vaša osjetila nježnim i senzualnim teksturama te zaštitite Vašu kožu od štetnih UV-zraka u jednom koraku!

 

CAPITAL SOLEIL SUHO ULJE SPF 20 & SPF 40 prvo je Vichy ulje za zaštitu od sunca primjereno osjetljivoj koži.  Za borbu protiv štetnih učinaka UV-zraka i za zaštitu dragocjenog genetskog kapitala kože Laboratoriji Vichy su u ulje za sunčanje dodali fotostabilni sustav filtera širokog spektra zaštite od UVA/UVB-zraka na bazi Mexoryla. Preplanuli ten je lijep, a zdravlje kože očuvano.

Tekuća i mirisna tekstura omogućuje vrlo jednostavno i brzo nanošenje za homogenu zaštitu otpornu na vodu. Uljna tekstura koži daje satenski učinak bez bijelih tragova i otkriva sjaj preplanulog tena. Proizvod je hipoalergen, bez parabena, vodootporan te ispitan pod dermatološkim nadzorom.

BARŠUNASTA KREMA 50+ za ljepši izgled kože :  Prva visoka zaštita od sunca koja otkriva ljepotu kože zahvaljujući ojačanoj učinkovitosti čak i od dugih UVA-zraka. Hijaluronska kiselina pruža osjećaj „druge kože": Koža je meka i hidratizirana kroz 24 sata.

Njena tekstura stapa se s površinom kože i ponaša se kao filer čineći kožu ujednačenom i glatkom. Formula MEXORYL SX & XL, ojačana je s filterima koji pružaju najvišu zaštitu od dugih UVA-zraka: Parsol®1789 te Tinosorb®S.

Baršunasta krema trostruko djeluje za idealnu kožu:

•Trenutačni učinak:  glađa koža

•Tijekom izlaganja suncu: blistaviji i dugotrajniji ten

•Nakon izlaganja suncu: manje bora i mrlja


VICHY SAVJETI:

1. Proizvod za zaštitu od sunca nanosite na kožu u debelom sloju. U protivnom, zaštitni faktor na vašoj koži bit će niži od onoga na pakiranju i može doći do nepotrebnih oštećenja kože zbog neadekvatne zaštite.

2. Ne zaboravite na refleksiju sunčevih zraka s površina kao što su voda, pijesak, beton i trava. Čak i kada je oblačno, morate zaštititi svoju kožu!

3. Nakon izlaganja suncu isperite ostatke proizvoda za zaštitu od sunca s kože te je dodatno njegujte sredstvima koja će kožu umiriti, nahraniti i navlažiti.

 

Vichy daruje tri sretne čitateljice s poklon paketom koji sadržava baršunastu kremu +50 i Capital Soleil suho ulje + 40. Kako biste postali vlasnicom ovog lijepog paketa, potrebno je da točno odgovorite na naše nagradno pitanje.

Imena sretnih dobitnica objavljujemo u ponedjeljak 15.srpnja.

Dobitnici prošlotjedne nagradne igre su:

Anita Lovrić

Mirjana Pavlović

Sandra Krstulović

 

Objavljeno: 08.07.2013. u 15:22

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p