VIJESTI

Frizura tjedna: moderna sirena

Napravite savršenu dvostruku pletenicu u 5 jednostavnih koraka

nivea
  
N
ikada niste naučili kako izraditi klasičnu pletenicu? Niste sami! Pletenica je intrigantna, eterična i nadasve praktična frizura koju je lako usavršiti i za koju vam uistinu treba mininalan broj proizvoda. No, odat ćemo vam tajnu: naš prijedlog pletenice još je jednostavniji za izradu, a izgleda apsolutno fantastično na svima.
    
Ljeto je gotovo iza nas, no varijacije na temu klasične ljetne frizure poput pletenice nikada nisu bile popularnije. Moderna sirena na gradskom asfaltu - zašto ne? Frizura poput dvostruke pletenice, za koju vam danas donosimo tutorial, u isto vrijeme djeluje sportski, ženstveno i elegantno što je čini idealnom i nosivom za gotovo svaku prigodu. Ova frizura, koju nam predlaže NIVEA, fantastično će izgledati na dugačkoj i relativno gustoj kosi pa ako se prepoznajete u opisu, pročitajte naše korake i prijedloge proizvoda, te se bacite na posao.
 
1. Na raspuštenoj i razdijeljenoj kosi izdvojite pramen uz lice i zavrtite ga oko vlastite osi.
  
hair 
2. Pramen dirketno ispod prvoga također izdvojite i ponovno rotirajte oko vlastite osi, pa ga zatim spojite s prethodnim.
  
hair nivea
 
3. Nastavite dok ne završite jednu polovinu kose koja završava točno sredinom glave, i zatim ponovite isto s druge strane.
nivea
 
4. Obje strane pri vrhovima zavežite tankom gumicom.
    hair nivea
 
5. Tankim ukosnicama učvrstite kosu duž sredine glave i zatim je lagano nasprejajte lakom za kosu udaljenim 30-ak centimetara od glave.
   nivea
    
Za odlično učvrščivanje predlažemo vam da isprobate NIVEA Color Care & Protect sprej za kosu ili NIVEA Volume Sensation Styling sprej za kosu (25.90 kn).
 
Foto: Nivea
Objavljeno: 14.09.2015. u 11:33

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p