VIJESTI

Frizura tjedna: višestruke punđice

Zablistate s otkačenom rockerskom frizurom
hair  
Djevojkama koje imaju kosu dužine dugačkog boba (ili duže) i šiškice koje su ove sezone izuzetno trendi, Sally Brooks - stilistica i umjetnička direktorica za NIVEA Hair, ovaj put savjetuje savršenu rockersku frizuru: višestruke punđice.
 
Tek najodvažnije među nama odlučit će se upravo za ovu frizuru jer ona je svojim trenutačno izrazito modernim 90s šarmom sve samo ne obična. Višestruke punđice, premda nisu komplicirane za izradu, stvorit će zanimljivu teksturu u kosi i kontrastirati guste, glatke šiške. Ova upečatljiva frizura idealna je za djevojke koje se ne boje eksperimentirati i koje svojom frizurom žele privući pozornost. Svega 5 jednostavnih koraka dovoljno je za izradu frizure koja će vas istaknuti u masi: treba vam samo nekoliko gumica i NIVEA Volume Sensation sprej.
 
Kako napraviti ovu frizuru?
  
1. Vertikalno razdijelite kosu u veće pramenove sa svake strane glave te ih povucite prema sredini i zavežite u konjske repiće.
hair   
2. Svaki repić učvrstite gumicom.
3. Češljem natapirajte svaki dio kako biste postigli veći volumen.
 
hair  
4. Ukosnicom učvrstite sve ‘neuredne’ punđice.
5. Na kraju nanesite sprej (npr. NIVEA Volume Sensation sprej) te prosušite kosu sušilom kako bi krajevi ostali ležerno pušteni.
  
Foto: Powered by Nivea
Objavljeno: 19.10.2015. u 10:53

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p