VIJESTI

Gdje kupiti najpopularnije Instagram beauty proizvode?

Instagram diktira trendove
# 
Jedna od najpopularnijih društvenih mreža, Instagram, oko sebe okuplja veliku i aktivnu beauty zajednice koja čak diktira i nameće beauty trendove. 

Ako samo na Instagramu potražite #makeup izbacit će vam preko 78 milijuna fotografija i videa koji pokazuju koliko je kozmetika popularna na ovoj društvenoj mreži. Ponekad je dovoljno aktivirati stotinjak beauty Instagram blogera kako biste lansirali i popularizirali određeni proizvod, čak i sami brend. Kako bi došli do dotičnih proizvoda, ipak se moramo više potruditi. No, firma Ricky's NYC se dosjetila mudrog biznisa!

#
U New Yorku na adresi 489 Broadway je otvorena trgovina beauty koja je inspirirana upravo Instagramom. Trgovina se jednostavno zove #, a nudi samo one proizvode koji su trenutno popularni na ovoj društvenoj mreži. Trgovina prati beauty Instagram trendove, a trenutno nudi preko 20 popularnih brendova, poput Makeup Erasera, Hot Makeupa, Hairfinityja, ali i onih već sad kultnih, kao što je BeautyBlender, Tangle Teezer i NYX. Odlična stvar kod ove trgovine je što će se konstantno mijenjati, ovisno o tome što je popularno na Instagramu. Samo ćemo reći: #odlično!

M.D.
Foto: Instagram

U galeriji detaljnije pogledajte kako izgleda #...
Objavljeno: 23.08.2015. u 12:31
Tagovi: instagram

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p