VIJESTI

Gigi Hadid otkriva svoje beauty tajne

Lijepa Gigi izdvojila beauty crtice iz života
gigi

L
ijepa Gigi Hadid poznata je po prekrasnim ženstvenim crtama lica i odličnoj figuri no, ako je vjerovati novinarima koji su s njom imali prilike popričati uživo, Gigi ima i sjajnu, opuštenu osobnost kakvu inače ne bismo povezali s luksuznim lifestyleom supermodela.


Možda ju je upravo odrastanje uz majku modela, Yolandu Foster, i jednako lijepu i poznatu sestru Bellu Hadid, učinilo skromnom jer ova mlada ljepotica sebe ne smatra jednom od najljepših žena na svijetu.

"Odrasla sam na ranču s konjima gledajući svoju majku koja nikada nije nosila make up, te koja je bila vrlo slobodna i orijentirana prirodi. Od nje sam naslijedila želju da živim što zdravije. Odrastala sam u primorskom gradu uz plaže što je itekako utjecalo na moje samopouzdanje i prihvaćanje vlastitog tijela kao nečeg normalnog. Ponekad jedem hamburger svaku drugu večer, no nije poanta u tome da se osjećam mršavo u svojem tijelu već da se osjećam najbolje moguće. Jedite zdravo, vježbajte, a onda i pojedite nešto slatko s vremena na vrijeme kako biste ostali psihički zdravi", šaljivo je poručila.
 
gigi hadid
 
Gigi je poznata po svojem Instagram profilu koji prate mnogobrojni fanovi, no zanimljiva je činjenice da na fotografijama gotovo nikada ne koristi filtere:

"Dobru fotografiju dobit ćete uz dobro osvjetljenje. Pokušajte stati ispred prozora uz prirodno, dnevno svjetlo i tada nećete morati koristiti nikakve filtere", izjavila je.

Ipak, niti Gigi nije uvijek savršena te je odala kojoj od svojih slavnih prijateljica pomalo zavidi. Beauty rutinu ukrala bi upravo - Kendall Jenner:

"Kendall ima odličan način ophođenja prema vlastitoj koži. Čim dođe kući, odmah skida šminku i stavlja proizvode za njegu. Ja sam ponekad preumorna i sljedeće jutro se jednostavno probudim s make upom na licu",
priznala je lijepa Gigi.

J.S.
Foto: Instagram
Objavljeno: 30.06.2015. u 15:41

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p