VIJESTI

Givenchy ima novi muški miris

Kampanju za parfem 'Gentlemen Only' predvodi glumac Simon Baker
Povodom lansiranja novog muškog mirisa 'Gentlemen Only', slavna modna kuća Givenchy odabrala je glumca Simona Bakera kao zaštitno lice netom predstavljene kampanje. Simon je zajedno s modelom Cameron Russell stao pred objektiv renomiranog fotografa Patricka Demarcheliera i u jednom vizualu odigrao ulogu pravog kavalira.

Isključivo kavalirima (gentlemenima), kao što mu i samo ime govori, namijenjen je ovaj mirisni novitet kuće Givenchy, koji se naslanja na parfem Givenchy Gentlemen iz 1974. godine. Bočica parfema je istovremeno klasičnog i suvremenog dizajna te aludira na pljoske koje su u prošlosti znala nositi britanska gospoda. Pakiranje iznutra krije miris plavičaste refleksije, koji spada u kategoriju drvenih, a svježinu mu daju note zelene mandarine, ružičastog bibera, muškatnog oraha i listova breze.

Givenchy putem svoje Facebook aplikacije također pruža mogućnost da osvojite miris ili putovanje u New York s bonom od 2000 eura za potrošiti u robnoj kući Bergdorf Goodman. Sve što morate je predložiti najbolju fotku s prodajnog kutka kuće Givenchy i staviti ju na Instagram ili direktno na FB aplikaciju.


H.B.
Photo: Givenchy

Objavljeno: 21.03.2013. u 18:03
Tagovi: Givenchy, parfem

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p