VIJESTI

Glatka i svilenkasta koža uvijek je u modi

Bezbolna, dermatološki sigurna i jednostavna trajna depilacija
 
Topli i ljetni mjeseci sve su bliže, a s njima i brojne lepršave odjevne kombinacije. Stoga su svilenkasto glatke i njegovane noge imperativ za sve pripadnice ljepšeg spola. Upravo kombinacija lijepe kože i neodoljivih suknji i haljina stvaraju savršeni osjećaj ženstvenosti i slobode.

I dok već pretražujete modne portale i skenirate svoj idealni ljetni outfit, jeste li pronašli najbolji način kako postići glatku kožu bez neželjenih dlačica? Pritom mislimo na trajnu depilaciju, koja je istovremeno bezbolna, dermatološki sigurna i jednostavna za korištenje. Ako niste, pravo je vrijeme da se dodatno raspitate o dodatnim opcijama. Jedna od njih je svakako Philips Lumea - pouzdan, učinkovit, jednostavan i bezbolan način dugotrajne depilacije tehnologijom pulsirajućeg svjetla (Intense Pulsed Light - IPL).
   
Inovativna IPL tehnologija osigurava čak 75 posto manje dlačica već nakon tri tretmana, a smanjenje gustoće dlačica vidi se od tretmana do tretmana. Stoga ne čudi što više od 80 posto žena koje je isprobalo Lumeu tvrdi da je bolja od ostalih metoda depiliranja, primjerice, egipatska depilacija (depilacija šećernom pastom) ili depilacija voskom.
 
 
 
Dr. Nola savjetuje Philips Lumeu
Lumea je rezultat dugogodišnjih testiranja te suradnje s vodećim dermatolozima diljem svijeta, pa su tako i u Hrvatskoj Philips Lumeu podržali vodeći stručnjaci među kojima je i poznata dermatovenerologinja i vlasnica poliklinike Nola, dr. Ivana Nola.
 
Pacijentice u mojoj ordinaciji gotovo svakodnevno traže najbolji način za uklanjanje dlačica koji će im omogućiti da se riješe dlačica sigurno, praktično i s dugotrajnim rezultatima, ne samo u salonu, već i kod kuće. U tom slučaju, moja je preporuka Philips Lumea. Isprobala sam uređaj i uistinu mogu stati iza njega i preporučiti ga svim ženama koje se dugotrajno žele riješiti dlačica“, ističe dr. Nola.
 
Philips Lumea sustav značajno smanjuje rast dlačica nakon samo dva tretmana, dok su vidljivi i dugotrajni rezultati osigurani nakon četiri do pet tretmana. Poznata dermatovenerologinja savjetuje i kako pravilno koristiti IPL sustav za najbolje rezultate. Vrlo je važno da prije korištenja Lumea uređaja obrijete područja koja ćete tretirati.
 
lumea
 
Dlačice se ne smiju ukloniti ni voskom ni epilatorom, već obrijati kako bi se sačuvali korijeni na koje svjetlo djeluje. Korijen dlačice svjetlosnim zrakama uređaja zapravo služi kao antena što vam osigurava najučinkovitiji tretman“, objašnjava dr. Ivana Nola te dodaje kako prije početka tretmana, morate podesiti jačinu svjetlosti s obzirom na tip kože i boju kose.

Aparat zatim postavite 90 stupnjeva u odnosu na kožu tako da nastavak i sigurnosni prsten budu u dodiru s kožom“, ističe dr. Nola te dodaje kako je posebno važna činjenica da prilikom korištenja uređaja možete podesiti intenzitet svjetlosne energije od jedan do pet, što osigurava nježan i učinkovit tretman prilagođen svakom tipu kože. Kako bi se osigurala maksimalna zaštita, Lumea ima ugrađeni i UV filter koji dodatno štiti kožu od oštećenja.
 

Sigurna i učinkovita na svim dijelovima tijela
Philips Lumeu možete sigurno upotrebljavati ne samo za depilaciju nogu i ruku, već i za brazilsku depilaciju i depilaciju nausnica i lica. Uz to, model SC2009 dolazi s dva dodatna manja nastavka (jednim za lice i jednim za bikini-područje) s dodatnim UV filterima za preciznu uporabu na ovim osjetljivim područjima.
 
Jednostavnost upotrebe, dermatološki provjerena sigurnost korištenja te brzi i dugotrajni rezultati čine Philips Lumea sustav jednime od najboljih, ali i najisplativijih izbora za vašu kožu. Sada u potpunosti možete zaboraviti na britvice, vosak i skupe kozmetičke tretmane. Philips Lumea je dugoročna investicija u glatku i mekanu kožu.
 
Foto: PR
Objavljeno: 23.05.2016. u 09:34

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p