VIJESTI

Glatka koža bez dlačica uz Veet novitete

Savršeno glatka koža uz Veet Natural Inspirations kolekcije
legs Veet, specijalist za glatku kožu, lansirao je ove godine novi asortiman proizvoda koji budi snagu prirode. Veet Natural Inspirations proizvodi sadrže do 90% sastojaka prirodnog porijekla te dragocjena ulja poput ulja sjemenki grožđa, šipkovog ulja, ulja argana te Aloe Veru.

Jedan od najbržih i najjednostavnijih načina depilacije kod kuće jest upotreba kreme za odstranjivanje dlačica. Nova Veet Natural Inspirations krema za odstranjivanje dlačica nježno uklanja dlačice blizu njihova korijena, tako da učinak traje dvostruko dulje od brijanja, a k tomu učinkovito djeluje i na kratke, tvrdoglave dlačice. Krema sadrži ulje sjemenki grožđa koje je poznato po svojim omekšavajućim svojstvima i osvježavajućem mirisu te čini vašu kožu svilenkastom i mekom.
  
veet
  
Veet Natural Inspirations trake za depilaciju savršen su izbor kada nam je potrebno brzo i jednostavno rješenje za odstranjivanje dlačica. Vrlo su praktične za odmor i putovanja budući da ih je jednostavno ponijeti sa sobom u kovčegu, čime je svilenkasta mekoća osigurana kamo god pošli. Do 90% sastojaka u Veet Natural Inspirations™ trakama za depilaciju prirodnog je porijekla te vam omogućuju dugotrajnu glatkoću koja traje do 28 dana. Zahvaljujući njihovoj formuli koja sadrži smolu bora i Aloe Veru, poznatu po svojim hidratizirajućim svojstvima, Veet trake ostavljaju kožu podatnom i mekom na dodir. Trake se mogu koristiti na nogama i drugim dijelovima tijela te su pogodne za normalnu te osjetljivu kožu.
veet Žene koje preferiraju korištenje toplog voska kod kuće se mogu depilirati na jednostavan način uz pomoć Veet Easy Wax električnog Roll-On aparata. 90% sastojaka voska u novom Veet Natural Inspirations Easy Wax električnom Roll-On aparatu prirodnog su porijekla te sadrže smolu bora i prirodno šipkovo ulje koji osiguravaju dugotrajnu glatkoću te kožu ostavljaju podatnom i mekom na dodir. Aparat se može koristiti na nogama, na području pazuha i bikini zone, kao i na rukama.
 
veet
Veet omogućuje brzo i sigurno postizanje najboljih rezultata i na osjetljivim područjima, kako bismo u svakom trenutku mogli uživati u svilenkasto glatkoj koži.

Foto: PR
Objavljeno: 19.06.2015. u 12:06
Tagovi: beauty, koža, depilacija

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p