VIJESTI

Glitter na noktima za savršene praznike

China Glaze predstavlja blagdansku kolekciju "Glimmers"
Baš kao i prošle godine, poznati proizvođač lakova za nokte China Glaze, uložio je mnogo ideja, truda i energije u svoju blagdansku kolekciju, koja će nesumnjivo blistati na noktima brojnih ljubiteljica upečatljivih trendova. Iako smo kalendarski gledano još daleko od božićnih praznika, dozvoljeno nam je barem maštati o ovim minijaturnim bočicama, koje iznutra kriju raskošne nijanse i teksture.


Praznici su jednostavno nezamislivi bez mnogo glittera, a China Glaze 'Glimmers' kolekcija koncentrirana je upravo na tom svjetlucavom dodatku. Bočice ovih lakova obiluju teškim i intenzivno pigmentiranim shimmerom u komadićima različitih veličina, dopuštajući da vaše kreacije na noktima ispadnu totalno spontane i zabavne.

Blagdanska kolekcija sadrži ukupno 6 prekrasnih nijansi, koje možete koristiti individualno ili kao nadlak, a one su redom; Glitz n' Pieces (zlatna), Scattered & Tattered (crvena), Razzle Me, Dazzle Me (ružičasta), Bling It On (ljubičasta), Mosaic Madness (plava) i Graffiti Glitter (zelena). China Glaze Glimmersi će se u slobodnoj prodaji naći početkom prosinca.

 

H.B.

Photo: China Glaze

Objavljeno: 28.08.2012. u 11:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p