VIJESTI

Guerlainovo proljeće u znaku ružičaste i crne

Kolekcija Les Roses Et le Noir u veljači stiže u parfumerije
Sve ljubiteljice Guerlainove luksuzne kozmetike sigurno će razveseliti podatak da će se od 1. veljače u ponudi ove poznate kozmetičke kuće naći i najnovija, proljetna kolekcija, simbolično nazvana „Les Roses Et le Noir". Guerlain za iduću sezonu sugerira zanimljiv kontrast nježne ružičaste i intenzivne crne, a sama kolekcija make upa jest sofisticirana i elegantna te istovremeno ženstvena i zavodljiva. Limited edition primjerci miješani su sa standardno dobrim Guerlainovim make upom te zajedno tvore još jednu make up raspodiju za sve ljubiteljice ukrašavanja lica kvalitetnom kozmetikom.


Prva limited edition poslastica jest Meteorites Cruel Gardenia iluminirajući puder, pakiran kao legendarna rozeta proizvoda Meteorites Perles, koji se otvara u prekrasan cvijet gardenije. Iluminator za sobom ostavlja jedan suptilan mirisni veo te nosi ime po jednom od ekskluzivnih mirisa kuće Guerlain. Koristiti se može u potpunosti ili na točno određenim dijelovima, poput jagodica obraza.

Limitirane su i proljetne nijanse Guerlainova Rouge G-ja, odnosno njih četiri, koje su stvorene proljeću u čast. Glamurozne boje, pretežito u nijansama ružičaste, miješane su sa sastojcima za povećanje, ali i hidrataciju usana, ostavljajući ih mekanima poput ružinih latica. U ponudi će se tako naći nijanse: 72 Rose Innocent, 73 Rose Ensoleille, 74 Rose Piquant i 75 Rose Barbare.

U jednom pakiranju Ecrin 6 Coleurs Eyeshadow palete, krije se čak šest neodoljivih proljetnih nijansi. Središnja je reflektirajuća ružičasta, koja je okružena nijansama pearl mauve, tea rose, soft violet i soft pink, dok se posljednja, ona skroz desno, može okarakterizirati kao boja višnje. Mjesečev kamen, ključni sastojak ove palete, obavija kapke u intenzivne boje s laganom srebrnkastom refleksijom te lamelnom strukturom koja je zaslužna za dugotrajnost i postojanost sjenila.


Postojane boje nalaze se i unutar Ecrin 4 Couleurs Long-Lasting Eyeshadows palete, koja se javlja u nijansama 12 Les Aquas te 11 Les Roses. Prva objedinjuje nijanse plave i tirkizne, dok je potonja ponovno oda ružičastoj boji i njenim varijacijama.

Kiss Kiss Gloss Guerlainovo je sjajilo koje će nadalje bivati kao stalni postav prestižne make up kolekcije. Idućeg proljeća u ponudi će se naći 4 nijanse: 869 Rose in Bloom, 870 Cherry Pink, 871 Frosted Rose i 872 Flush Pink.


H.B.
Photo: Makeup4all

Objavljeno: 20.12.2011. u 16:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p