VIJESTI

Hello Kitty za MAC Cosmetics

Kozmetička kuća MAC Cosmetics je u suradnji s tvrtkom Sanrio Global Consumer Products kreirala Hello Kitty Color kolekciju.

Ova prva make up kolekcija korejskog branda Hello Kitty izazvala je euforiju među svjetskim šminkericama. Jennifer Balbier, potpredsjednica razvojnog odjela u MAC-u izjavila je „Za mene je ona ikona. Hello Kitty je slatka i seksi, lagano pomaknuta i sviđa se širokoj publici", dok u Sanriu komentiraju da „iako mnogi misle da je Hello Kitty mačka, ona je zapravo djevojka bez usta koja govori iz dubine srca". Iako bez usta, prodala je jako mnogo ruževa za usne, za koje se, kao i za ostale proizvode, moglo predbilježiti na listi čekanja još u siječnju.

Hello Kitty nudi dvije kolekcije make up-a: Hello Kitty Colour Collection i nešto luksuzniju Hello Kitty Kouture, a sastoje se od kompletnog make up-a u nijansama od pink i tirkizne do zemljanih tonova. Osim make up-a možete kupiti i cijeli niz kozmetičkih asesoara, od kistova i stalka za iste do kozmetičke torbice. Ali nažalost, ne u Hrvatskoj, nego u nekoj od zemalja Europske Unije ili preko interneta.

 

(B.K.)

 

Objavljeno: 20.03.2009. u 08:39

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p