VIJESTI

Highlighter paleta koja pristaje svima

Anastasia Beverly Hill ima novi hit
Glow Kit 
Svi ljubitelji kozmetičkog brenda Anastasia Beverly Hill bit će oduševljeni – lansiran je novi proizvodi za kojeg predviđamo da će biti bestseller!

Predstavljena su dva nova Glow Kitsa i to u čast osnivačice brenda Anastasije Soare. Anastasia Hills Glow Kit Highlighter paleta sastoji se od četiri blještave highlighter nijanse koje su napravljene tako da pristaju uz svaki ton kože, nastavljajući tako prema uspješnom receptu kuće.

„Stavili smo šest nijansi za konturiranje u jedan kit, i upravo to činim i kod Glowa. Stavljamo četiri naša highlightera u jednu paletu koja pristaje svim ženama“, izjavila je Claudia Soare, Anastasijina kćer i predsjednica tvrtke.
 
Glow Kit
Kako obje palete pristaju svakom tipu kožu, razlikuju se u tome što su kreiranje za pojedino vrijeme, odnosno sezonu (ljeto i zima).

„Novi Glow Kits su multifunkcionalni i bilo koju boju možete nositi kao sjenilo za oči illi rumenilo. Jedina boja koja je idealna za svjetliji ton kože je Crushed Pearl u Gleam kitu. U That Glow kitu nijansa Golden Bronze uistinu pristaje svima, bilo kao bronzer ili highlighter“, objasnila je Claudia.

M.D.
Foto: Instagram 
Objavljeno: 30.12.2015. u 13:02

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p