VIJESTI

Hit boje za kosu konačno u Hrvatskoj

Kevin.Murphy i ambasadori predstavili Color.Me boje za kosu
kevin.murphy
   
Kevin.Murphy, linija ekskluzivnih proizvoda za kosu, od sada je upotpunjena Color.Me bojama za kosu. Linija koja je predstavljena u srijedu ekskluzivnom izložbom fotografija poznatih Kevin.Murphy ambasadorica i ambasadora, oduševila je brojne uzvanike svojim osnovnim kvalitetama, a to su prirodan izgled kose i prirodni sastojci koji štite i njeguju kosu.
 
Color.Me boje za ovu sezonu već su izabrale: Marijana Batinić, koja je vodila službeni program, dizajnerica Aleksandra Dojčinović, voditeljica Petra Nižetić, glumice Petra Kurtela, Marija Borić, Mila Elegović, kao i Nives Celzijus, Martina Podgorski, Barbara Repe, Boris Banović, te mnogi drugi koji su posjetili izložbu Kevin.Murphy ambasadorica. Sam Kevin Murphy, utemeljitelj ovog poznatog brenda, ističe kako je učinkovitost njihovih proizvoda osnovna misao vodilja pri kreiranju novih linija proizvoda. Tako je bilo i s Color.Me bojama za kosu koje osiguravaju maksimalnu pokrivenost boja. Ono što se nalazi u tubi boje jednako je važno kao i boja koja iz nje nastaje, ističu iz Kevin.Murphyja.
  
kevin.murphy
   Katica Topčić i Denis Mrčela
 
kevin.muphy    Boris Banović, Katica Topčić, Marija Borić, Petra Nižetić, Marijana Batinić, Aleksandra Dojčinović, Petra Kurtela
  
„Prirodno je naš izbor. Zato su sastojci u Color.Me bojama isključivo prirodni, njeguju i pomlađuju kosu bez kompromitiranja okoliša i prirode. Boje su bez PPD-a i amonijaka, i bogate su prirodnim sastojcima poput shea maslaca, nara, aloe vere i meda. Ova linija nudi 74 boje za kosu pa vjerujemo da će svatko pronaći svoju prepoznatljivu boju i nijansu“, istaknula je Katica Topčić, kreativna direktorica frizerskog salona Fabula de Forma predstavljajući nove boje.
 
kevin.murphyZoran Aragović, Katica Topčić, Nives Celzijus  
 
Zahvaljujući širokom spektru prirodnih sastojaka, Color.Me boje hrane, pomlađuju i daruju nevjerojatan sjaj kosi. Njihovo djelovanje temelji se na tehnologiji u tri koraka. Garancija molekularnih parova u prvom koraku jamči da nijedna molekula boje neće ostati slobodna što smanjuje iritacije kože i alergijske reakcije. Prilikom dodavanja Color.Me aktivatora u Color.Me boju, u drugom koraku oksidacija se usporava, a to jamči prekrasnu i jednaku pokrivenost boje. Finalni, treći korak ključan je za sjaj i zdravlje kose koju pružaju posebni mikro pigmenti. Raspon boja i mogućnost miješanja pružaju nevjerojatne mogućnosti individualnog odabira boje što uz vrhunski stajling pruža individualan pristup svakom klijentu i klijentici, a to je upravo filozofija Kevin.Murphy brenda. 
 
Foto: Jure Perišić
Objavljeno: 01.10.2015. u 10:30

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p