VIJESTI

Hlačicama za oblikovanje tijela do ljepše siluete

Nivea Q10 hlačice inovativnom tehnologijom mijenjaju vaše tijelo
nivea 
Pred nama je još jedno prekrasno proljeće, a njim dolazi i vrijeme kratkih hlačica, lepršavih haljina i providnih materijala. Svaka od nas na proljeće želi izgledati svježe i najbolje što može, a poznati njemački brand s tradicijom, Nivea, pronašla je način da nam u tome pomogne.

Nivea se jedinstvenim inovativnim Q10hlačicama za oblikovanje i učvršćivanje pobrinula da vaše tijelo zablista u omiljenoj proljetnoj odjeći koju ste jedva dočekali izvaditi iz ormara.

Ove hlačice za oblikovanje i učvršćivanje tijela možete nositi cijeli dan, bilo na poslu, kod kuće ili za vrijeme sportskih aktivnosti, a nisu vidljive ispod odjeće. Za najbolje rezultate preporučuje se minimalno nošenje hlačica šest sati dnevno kroz razdoblje od dva tjedna. Čak i nakon 30 pranja njihova učinkovitost se ne smanjuje. Izuzetno su praktične te će se jednostavno uklopiti u vašu dnevnu rutinu za učinkoviti način učvršćivanja kože.
niveaInovativna tkanina izrađena od elastina i poliamida omogućava savršeno prianjanje uz tijelo i prilagođava se svakoj silueti istovremeno pružajući udobnost i neometane prirodne pokrete tijela. Hlačice su dizajnirane kako bi u harmoniji s kožom pružale optimalne rezultate. Posebna tkanina sadrži mikrokapsule koenzima Q10 koje otpuštaju aktivne sastojke u kožu putem tehnologije 'blagog pritiska' prilikom svakog pokreta. Bademovo ulje i aloe vera hidratiziraju i njeguju kožu.

Nivea Q10 hlačice za oblikovanje i učvršćivanje predstavljaju novi i praktičan način za učvršćivanje kože bez gubitka vremena. Hlačice dolaze u veličinama S-M i L-XL, a cijena im je 99.90 kn.

J. S.
Foto: PR

Objavljeno: 26.03.2015. u 13:50
Tagovi: Nivea, Celulit, beauty

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p