VIJESTI

H&M lansira liniju 700 novih beauty proizvoda

U slatkom iščekivanju kozmetičkih poslastica…
hm 
Najava lansiranja nove H&M kozmetike ostavila nas je u iščekivanju: ovaj put poznati švedski modni brend odlučio je orijentirati se na kozmetičke proizvode za lice i tijelo, i to sa čak 700 novih proizvoda.

Ostvarenje uzbudljivih vijesti čekat ćemo do rujna, a modni je gigant najavio kako neposredno nakon ovog proširenja možemo očekivati i dodatnih 300 proizvoda. Sve od preparative do dekorative, novih ruževa, lakova za nokte, pudera i bronzera u rujnu ćemo moći vidjeti u H&M dućanima, a sve to uz vrlo prihvatljive high street cijene (15 do 150 kn).
 
lip
 
hm
Tzv. Conscious Beauty linija upoznat će nas s asortimanom ekocertificirane kozmetike koja će biti napravljena bez genetskih modifikacija, silikona, parabena, sintetičkih mirisa i bojila, te od recikliranog materijala, kako bismo minimalizirali svoj negativni učinak na okoliš. Za one koji žele luksuzniju kozmetiku, H&M je pripremio i dio za beauty sladokusce. Jedno je sigurno: s nestrpljenjem čekamo rujan i lansiranje nove beauty ponude koja će nedvojbeno oduševiti žene svih godina.
 
hm
J. S.
Foto: PR
Objavljeno: 13.05.2015. u 11:48

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p