VIJESTI

Hoće li ova spužvica postati novi Beautyblender?

Revlon spužvica za nanošenje pudera
revlon spužvica
K
ada smo vidjeli da je Revlon lansirao spužvicu za nanošenje podloge koja ima dršku nismo mogli vjerovati da to nekome prije nije palo na pamet! Ovaj izuzetno praktičan alat mogao bi promijeniti beauty svijet.

Iako smo takve spužvice s drškama viđali po kineskim dućanima, ova nas je oduševila jer znamo da je Revlon brend koji ima odlične pudere pa niti ne sumnjamo da su napravili jednako odličan alat za njihovo nanošenje. Ove godine lansirali su cijelu novu liniju četkica za nanošenje pudera, a spužvica je samo dodatak kolekciji.

revlon
Ako koristite Beautyblender ili neku jeftiniju verziju ovih popularnih alata znate da je jedino što joj nedostaje drška jer kada u ruci držite vlažnu spužvicu nije baš zgodno kasnije dirati drugu kozmetiku i zaprljati je. Vidjet ćemo hoće li ovaj Revlonov novitet opravdati naša očekivanja jer izgledom zaista obećava. Vršak je oblika dijamanta kako bi puder mogli nanijeti u sve kuteve lica. Uz kupnju spužvice dobivate još jednu zamjensku, a kada kupujete dodatne, možete birati između klasičnog dijamantnog oblika, ali i ovalnog. Ovaj koristan alat možete kupiti preko Revlonove službene stranice po cijeni od 11$, dok su zamjenske spužvice 7$.

T.K.
Foto: PR 
Objavljeno: 29.12.2016. u 10:21

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p