VIJESTI

Hrvatska Kim Kardashian koristi Intheline

Ultimativni proizvod u borbi protiv celulita
Intheline
N
ajnoviji hit u borbi protiv celulita isprobala je i hrvatska Kim Kardashian, beauty blogerica Jelena Perić. Njezina je popularnost u Hrvatskoj, a i šire rapidno rasla što potvrđuju i brojke. Trenutačno ima preko milijun pratitelja na Instagramu. Budući da pomno odabire kozmetičke proizvode koje će koristiti, njezin izbor kreme Intheline je apsolutna potvrda da je zaista riječ o ultimativnom ljetnom hitu.

Sve to niti malo ne čudi jer je krema proizvedena na bazi prirodnih sastojaka, a u svom sastavu sadrži 2,5 posto glicerinske kiseline i učinkovito topi potkožne masnoće. U kremi se nalaze i drugi sastojci koji njeguju kožu i čine ju sjajnom, čvrstom i mirisnom. Već nakon mjesec dana testiranja ustanovljeno je, kod korisnica koje su proizvod koristile na dnevnoj bazi, da je došlo do znatnog smanjenja obujma masnih naslaga na području bedara. Krema sadrži 2,5 posto glicerinske kiseline (poznatiji sladić) koja prema dobivenim rezultatima istraživanja topi potkožne masnoće i učinkovito smanjuje neželjene lokalne masti. Jedan od sastojaka Intheline kreme je Rhodiola (ruža) koja raste na najizoliranijim dijelovima svijeta, visoko u gorju. Posjeduje brojne zdravstvene učinke, između kojih djeluje i na proces gubitka potkožne masnoće, snižavanjem razine hormona kortizola, koji potkožne masne stanice slaže u predjelu bokova, bedara i stražnjice. Također, krema je bogata ekstraktima citrusa koji na tijelo djeluju kao antioksidans i pomažu pri poboljšanju mikrocirkulacije krvi. To vašu kožu čini jačom i glađom. Citrusi uz to povećavaju razvoj keratina i bjelančevina na vašoj koži, što kožu također čini čvršćom, dok nanošenje kreme Intheline djeluje kao anticelulitno rješenje. Djelovanje pospješuje sinergija ulja suncokreta i čempresa. Suncokretovo ulje zaustavlja isušivanje prirodne vlažnosti kože, istovremeno vlažeći kožu i smanjujući površinsku napetost. Rezultat je povećanje elastičnosti kože. Sastojci kreme Intheline bogati su lecitinom, vitaminima A, D i E te nezasićenim masnim kiselinama. Ulje čempresa smanjuje ljuštenje suhe kože i djeluje aromatski.

Kako koristiti kremu Intheline?

Kremu Intheline nanosite na čistu kožu, na područje struka, bedara, bokova i stražnjice. Preporučujemo nanošenje proizvoda nakon tuširanja, jer je tada koža meka. Nakon brisanja ručnikom uklanjamo mrtve stanice i koža je pripremljena za nanošenje kreme. Njezini aktivni sastojci prodiru kroz kožu i pospješuju razgradnju masnih stanica. Predlažemo korištenje Intheline kreme dva puta dnevno (ujutro i navečer). Nanosite ju na dijelove tijela na kojima želite izgubiti masne naslage. U tubi se nalazi 100 ml kreme, koja je dovoljna za period od mjesec dana svakodnevne upotrebe, kada će kreme početi djelovati i topiti masne stanice. Cijena ovoga proizvoda je 199 kuna.

Intheline
Foto: Instagram (@j_make_up)
 
Objavljeno: 28.07.2017. u 09:59

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p