VIJESTI

Ima li kraja luksuzu u svijetu ljepote?

Swarovski kistovi za šminkanje s potpisom Alexis Bittar

Kakve li veze ima Alexis Bittar sa Sephorom? Prvo je pitanje bilo koje nam je palo na pamet, kada smo u istoj rečenici čuli ime ovog hvaljenog dizajnera nakita i poznatog parfumerijskog brenda, Sephore. Poznato je da Sephora voli suradnje, a nakon simpatične kolekcije s Karl Lagerfeldom gdje ste se mogli susresti s mini Karlom u raznim proizvodima, na red je došla najluksuznija kolekcija. 

Sephora pod kreativnom palicom Alexisa Bittera predstavila je luksuznu limitiranu kolekciju kistova Alexis Bittar x Sephora Liquid Gold. Kolekcija sadrži 5-djelni set (175 $) koji uključuje kistove za puder, rumenilo, sjenilo, blendanje i tuš te putni neseser (58$) koji je prekriven Swarovski kristalima i 24 karatnim zlatom. Naravno, svoj make up lakše ćete nanijeti uz kompaktno ogledalo za 42$. Kolekcija će biti dostupna već ovaj mjesec na službenoj Sephorinoj stranici, a u trgovinama od ovog listopada.


Bittar je oduševljen suradnjom, posebno ističući kako ga je kolaboracija gurnula u dio njemu do tada nepoznat. Prema njegovim riječima možemo zaključiti da ovo nije njegov kraj ovakvim izletima i svakako se veselimo novim suradnjama.

Ana Jerneić

Objavljeno: 14.09.2014. u 11:30
Tagovi: Make up, kistovi

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p