VIJESTI

Inspirirajte se nakitom i stvorite svoj parfem

Olfaktorno putovanje kroz kolorističnu FREYWILLE kolekciju

freywille
U
 FREYWILLE butiku u Zagrebu 6. svibnja predstavljene su jedinstvene olfaktorne kreacije. Četiri zanosna FREYWILLE tekuća dragulja lansirana su nakon tri godine razvoja u samoj prijestolnici parfema, francuskom Grasseu.

Na predstavljanju mirisnih kompozicija koje ujedinjuju kreativnost i umjetničko stvaranje, baš poput FREYWILLE nakita doznali smo kako je tekao kreativni proces stvaranja, ali i više o novom trendu u parfemskoj industriji, layeringu. Pogledajte video i doznajte kako slojevitim nanošenjem parfema možete kreirati svoju individualnu mirisnu kompoziciju.


Za sve one koji žele isprobati layering bez skupog eksperimentiranja s različitim parfemima, FREYWILLE je kreirao odličan Giftbook koji osvaja originalnošću i luksuznim pakiranjem. Ta čarobna kutijica u obliku knjige u sebi sadrži po dvije profinjene bočice komplementarnih parfema. Za ljubitelje svježih parfemskih nota tu je kombinacija SPHINX MAGIQUE i SPHINX INNOCENT, a za ljubitelje ženstvenih i bogatijih mirisnih kompozicija SPHINX ROSE i SPHINX MYSTIQUE. Uz svako pakiranje dolazi i mala torbica od velura koja omogućuje da svoj najdraži parfem uvijek imate pri ruci ako poželite osvježiti svoju osobnu mirisnu kreaciju tijekom dana.

U periodu od 7. do 12. svibnja posjetite FREYWILLE butiku u Zagrebu, Preradovićeva 2, i saznajte sve o stvaranju svojeg idealnog mirisnog potpisa.
 
freywille 
freywille  Primabalerina Iva Vitić Gameiro i Guilherme Gameiro Alves
 
freywille  Romano Decker i Dejan Kutic sa Simone Gruenberger Wille i Lily Sofija von Richthofen Weingartner
 
freywille  Mag Philippe Kupfer
 
freywilleTihana Harapin Zalepugin   
 
freywille 
Foto: Maja Bota
 
Objavljeno: 08.05.2016. u 12:06

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p