VIJESTI

Instagram inspiracija: najslađe ljetne manikure

Biste li nosili ove motive na noktima?
nails
Ako volite manikure, i poseban užitak vam je izrada onih izazovnijih opcija koje nije tako jednostavno napraviti na noktima, za vas smo pripremili poslasticu u kojoj ćete sigurno uživati. Donosimo vam pregled najsimpatičnijih manikura s Instagrama!

Morske zvijezde, prugice, lubenice, ombre u najšarenijim varijantama - ili pak onima koje nas podsjećaju na izlaske do ranih jutarnjih sati i gledanje prvih zraka sunca, ljetne su manikure pravo malo vrelo inspiracije. U ovoj sezoni toplih i dugih dana velikih pravila nema, i to je ono najljepše u ljetnoj priči. Što šarenije, što glasnije, što vibrantnije - kao da žele biti opažene, ljetne manikure savršeno nadopunjuju svaki outfit dajući mu notu ženske razigranosti.
 
nails

Sve od pastelnih pa do najkričavijih varijanti limun žute nijanse, ljeti nas nitko neće čudno gledati ako poželimo na noktima iscrtati male voćke, izlaske sunca i morske valove. Slavi se sve što je veselo, zaigrano, puno energije i životne radosti pa tako i naše manikure ljeti reflektiraju tu pozitivu u zraku. Donosimo vam najslađe ljetne manikure s Instagrama koje će vas zasigurno inspirirati - pogledajte ih u našoj galeriji.

J.S.
Foto: Instagram
Objavljeno: 07.06.2015. u 11:46
Tagovi: lak za nokte, nokti

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p