VIJESTI

Intenzivan, a ipak lagan ruž kao stvoren za ljeto

Bourjois predstavlja Rouge Laque
Bourjois Rouge Laque
V
rući ljetni mjeseci traže nove make up favorite! Teški kozmetički proizvodi, koji izvrsno funkcioniraju tijekom hladnijih dana, na toplim temperaturama imaju tendenciju otapanja, a i naše lice sve manje podnosi teške slojeve. Puder mijenjamo laganom kremom, teška sjenila ljetnim bojama, a jake ruževe njihovim light varijantama. U pravo vrijeme kozmetička kuća Bourjois nudi idealan ruž za vruće ljetne večeri.

U pitanju je Rouge Laque, koji je sjajan i mekan, ali zbog svoje lakoće ne lijepi usne. Novi ruž je iznimno pigmentiran, no u isto vrijeme omogućuje neodoljivu ugodnost koja ne isušuje usne, a na njima se zadržava do 16 sati.

Nakon mat finiša i iznimne lakoće koju donosi planetarno popularan Rouge Velvet, satenastim sjajem i intenzivnim bojama Rouge Laquea, usne sjaje intenzivnim sjajem. Rouge Laque je prvi tekući ruž brenda Bourjois koji pruža nevjerojatno intenzivne boje: neodoljivo je lagan i dugotrajan. U prozirnom, već dobro poznatom pakiranju koje pokazuje nijansu koje sadrži, Rouge Laque je opremljen nakošenim aplikatorom za još više preciznosti: omogućuje savršeno definiranje usana, intenzivnu boju i satenast sjaj u samo jednom potezu. Cijena ruža iznosi 94,90 kn. U galeriji pogledajte sve nijanse idealnog ljetnog ruža.

M.D.
Foto: PR
Objavljeno: 16.06.2017. u 12:13

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p