VIJESTI

Intenzivna njega kože bez masnog sjaja

Jeste li spremni za WOW efekt?
 
Prije više od 100 godina NIVEA je proizvela prvu kremu za njegu kože. Za mnoge, NIVEA krema je i dalje prva i jedina krema koja je ikad dotakla njihovu kožu, a generacije obitelji prihvatile su ju kao pravog člana obitelji koji brine za njihovo lice i tijelo.
 
Za intenzivnu hranjivost kreme zaslužne su bogate i masne formule, a NIVEA je sada lansirala formulu koja nudi idelanu kombinaciju hranjivosti bez osjećaja masnoće. Tako je nastala nova NIVEA Care krema čija snažna formula omogućuje duboko hranjenje kože dok se istovremeno vrlo lagano nanosi, brzo apsorbira i ne ostavlja masni sjaj.
 
Ova pristupačna i kvalitetna krema namijenjena je svim ženama koje ne samo da brinu o svojoj koži, nego se pri tom žele osjećati lijepo, samouvjereno i ženstveno. 
Inovativna NIVEA Care krema u dodiru s kožom otapa uravnoteženu količinu voska omotanog gelom lagane hidratantne teksture. Ovi glatki, njegujući kristali voska koži pružaju intenzivnu i dugotrajnu hranjivu njegu, izravno se apsorbirajući na koži. Upravo to NIVEA Care kremu čini prvom kremom koja kombinira bogatu njegu i nemasnu teksturu te kožu čini mekom i nježnom.
 
 
Dugogodišnja istraživanja pokazala su da žene žele jednostavna rješenja za njegu kože koja će ju dubinski nahraniti bez ostavljanja masnih tragova. Vođena time NIVEA je lansirala novu formulu s kombinacijom voskova koji se tope na koži. Pritom se na koži stvara meki oblog koji pomaže u zadržavanju optimalne razine vlažnosti tijekom cijeloga dana, dok u isto vrijeme ostavlja senzacionalan osjećaj na koži. WOW efekt kreme temelji se na tehnologiji hidrodisperzije voska koji pruža intenzivnu i dugotrajnu njegu pogodnu za sve tipove kože.

Cijena: 100 ml - 27,90 HRK, 200 ml - 37,50 HRK
Foto: PR
Objavljeno: 15.02.2016. u 11:01

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p