VIJESTI

Intervju: ELFS

'Parfemom smo odlučili proslaviti 10. rođendan branda!'

N
akon što je domaću publiku zarazio svojom šarenom, zaigranom i mladenačkom modom, popularni hrvatski brand ELFS odlučio je napraviti izlet u beauty vode i tržištu ponuditi prvi dizajnerski parfem, na koji će malo koja djevojka ostati imuna. Uoči predstavljanja parfema, porazgovarali smo s Aleksandrom i Ivanom, koji su nam otkrili sve detalje svoje nove poslovne avanture!

Krenuli ste stopama svjetskih dizajnera i svoju ste ponudu proširili na parfem koji će se uskoro naći na policama hrvatskih parfumerija. Kako ste došli na ideju?

Svake sezone se trudimo proširiti svoju primarnu sezonsku liniju odjeće na neki novi predmet, a kako ove godine slavimo desetu godinu branda parfem nam se činio savršen proizvod za jedan takav jubilej.

Što nas očekuje u beauty poslastici s potpisom ELFS? Kakav je miris?

Miris je nazvan Love, a mislimo da je to prava riječ koja ga opisuje, baza mu je senzualna i nepredvidljiva, što sugerira kombinacija meda i drveta. Srednje note su cvjetne - jasmin, zumbul, gardenija… Predstavljaju klasiku i otmjenost, a u gornjim notama on je razigran i djevojački zahvaljujući malini i neroliji...


Kako izgleda sam proces izrade parfema?

Sam proces je složen i dugotrajan, nakon velikog broja probnih uzoraka s timom stručnjaka smo se odlučili za ovako strukturiranu kompoziciju.

Ambalaža je jako simpatična, elegantna i jednostavno poziva na kupnju. Tko je zaslužan za nju?

Ambalaža vizualno prati emocije koje pobuđuje sam parfem, a dizajniranje ambalaže je jednako zabavno kao i sam proces stvaranja mirisa. Mislimo da smo pakiranjem zaokružili priču i dali do znanja da je riječ o klasičnom i otmjenom, a istodobno djevojačkom, nježno slatkastom parfemu. Otmjen, odmjeren, a zavodljiv i drugačiji.

Planirate li širiti svoju beauty liniju na neke druge proizvode ili je parfem dovoljan za početak?

Lansiranje parfema nam je bila velika želja, veoma smo sretni da smo prvi domaći brand koji ima vlastiti parfem u svojoj ponudi. No, definitivno nastavljamo sa širenjem ponude branda.

Koja je cijena mirisa i gdje ga naše čitateljice mogu pronaći?

Cijena parfema je 300 kuna, a za sada ga se može pronaći u našoj trgovini u Amruševoj 4, Zagreb, našem web shopu, te u Elfs showroomu u Ljubljani, Avčinova 10.


A.B.

photos: Franjo Matković
Objavljeno: 03.09.2014. u 11:58
Tagovi: Elfs, parfem, Novi parfem

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p