VIJESTI

Isabella Rosselini ponovno Lancômeova muza

Utjelovljuje koncept savršene ljepote

 
Lancôme s ushićenjem najavljuje novu suradnju s Isabellom Rosselini, ikonom i zaštitnim licem ove francuske kuće ljepote.
 
Prepuna inspiracije i sama po sebi nadahnuće, Lancômeova muza Isabella Rossellini utjelovljuje svojstvenu viziju ženstvenosti ovog brenda na globalnoj razini. Riječ je o suvremenoj ženstvenosti koja ne poznaje granice te neprestano razotkriva nove aspekte.
 
Isabella Rossellini i Lancôme nastavljaju prekrasnu priču koja je započela 1983. godine kada je postala prvo zaštitno lice ove kuće, promičući vrijednosti brenda na sebi svojstven i iznimno moderan način. Već je četrnaest godina jedna od najljepših ikona koje predstavljaju Lancôme ženu. Danas, u dobi od 63 godine, Isabella Rossellini više no ikad utjelovljuje visoko inteligentnu, uspješnu ženu koja u svakoj fazi života uspijeva učiniti vrijeme svojim najvećim saveznikom, a sreću i blagostanje najvećim prednostima.
 
"Uz Lancômeove vrijednosti, koje predstavlja na veličanstven i iskonski način, Isabella utjelovljuje i koncept savršene ljepote koja je sinonim za blagostanje. Njezin je stav prema starenju vrlo pozitivan; doživljava ga kao vlastitu afirmaciju, kao nešto oslobađajuće", navodi Françoise Lehmann, glavna direktorica Lancômea. Isabella Rossellini će biti stalna Lancômeova ambasadorica, koja će sa širom javnošću dijeliti male tajne o pronalaženju sreće i istinske ljepote. Njezine će se izjave objavljivati u tiskanim i digitalnim medijima i na posebnim događanjima.
 
"Lancôme je bio bitan dio moga života i zato sam jako sretna što ponovno surađujemo. Nastavak suradnje ispunjava me radošću i uzbuđenjem. Svjesna sam da je odluka o mom angažmanu dio šire slike i da ukazuje na Lancômeovu želju da slavi ljepotu žena svih dobi", izjavila je Isabella Rossellini.
 
Kći dviju ikona velikog ekrana (talijanskog redatelja Roberta Rossellinija i švedske glumice Ingrid Bergman), Isabella Rossellini i sama je filmska diva, žena širokog obrazovanja i slobodnog duha. Tijekom glumačke karijere odigrala je raznovrsne uloge koje su stekle kultni status. Isabella Rossellini je eklektična glumica koja se može pohvaliti impresivnim filmskim opusom i uspješnim suradnjama s vodećim redateljima (npr. s Davidom Lynchom, Joelom Schumacherom, Guyem Maddinom, itd). Noviji projekti uključuju uloge u filmovima Enemy redatelja Denisa Villeneuvea i Joy Davida O. Russella te u kazališnoj predstavi kojom je obilježeno sto godina rođenja njezine majke.
 
Foto: PR
Objavljeno: 09.03.2016. u 09:40

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p