VIJESTI

Isprobajte i vi idealnu dnevnu kremu

Prijavite se za recenziju Paula’s Choice Shine-Free Daily Mineral Complex
paulas choice

L
jeto je već u punom mahu, a dok se kupate u moru obasjani sunčevim zrakama, FASHION.HR Style Community tim misli na vas i zdravlje vaše kože. Ne samo iz zdravstvenih, već i iz estetskih razloga, kožu je potrebno adekvatno zaštititi njegujućom kremom sa visokim zaštitnim faktorom, pa smo za vas, u suradnji s brendom Paula's Choice, pripremili čak 10 poklon krema Shine-Free Daily Mineral Complex.


Podsjetimo
, kremu smo prošli tjedan detaljno opisali u recenziji i dali joj čistu peticu. Radi se o izuzetno laganoj formuli dizajniranoj za normalnu do masnu kožu, a pogodnoj i za najosjetljivije, najreaktivnije i aknama sklone tipove kože. Faktor 30 idealan je za optimalnu zaštitu od sunca, a obilje antioksidansa ovoj kremi daju i njegujuća anti-age svojstva. Na kraju, Shine-Free Daily Mineral Complex neće vas zasjajiti tijekom dana, a ova magična kremica čini i izvanrednu podlogu ispod pudera.
 
paulas choice
Sada, zahvaljujući našoj suradnji s planetarno popularnim brendom, i vi imate priliku osvojiti dnevnu kremu koja nas je oborila s nogu te napisati kratke odgovore na 5 naših pitanja koje ćemo objaviti na portalu. Sve što trebate učiniti je prijaviti se na mail recenzije@fashion.hr do 10. srpnja u 23.59. Odabrani će biti kontaktirani u ponedjeljak, 13. srpnja, a proizvod će vam zatim stići na kućnu adresu. Po primitku proizvoda, kontaktirat ćemo vas mailom i postaviti vam nekoliko pitanja, a 5 najboljih recenzija objavit ćemo na portalu.

U e-mail prijavi je potrebno poslati sljedeće podatke:
1. Svoju sliku
2. Kratko objašnjenje zašto biste htjeli dobiti kremu na recenziju
3. Kontakt: ime i prezime, adresu i broj telefona

Veselimo se vašim prijavama!

Objavljeno: 02.07.2015. u 11:06

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p