VIJESTI

Isprobajte i vi ultimativni must have proizvod za ljeto

Prijavite se za recenziju Nuxe Huile Prodigieuse Or suhog ulja
nuxe 
Za postizanje dobro usklađenog ljetnog looka ne treba nam mnogo, no ta pomno probrana skupina savršenih proizvoda koje nosimo na more mora biti uistinu savršena. Kao i uvijek, FASHION.HR Style Community tim misli na vas i vašu ljepotu, te vam ovoga ljeta pomaže zablistati. Za vas smo, u suradnji s renomiranim francuskim brendom Nuxe, pripremili čak 10 luksuznih suhih ulja Huile Prodigieuse Or.

Ovaj proizvod osvojio nas je svojom teksturom, sastavom, mirisom i izgledom na koži, te smo ga u više navrata svrstali u svoje ljetne favorite, a u prošlotjednoj recenziji smo ga i detaljno recenzirali ocjenivši ga ultmativnim must have proizvodom za ljeto. Kultno suho ulje na beauty sceni nalazi se već desetljećima, a njegova je neupitna ljepota i kvaliteta glavni razlog što ga toliko dugo obožavaju žene diljem svijeta - uključujući i nas.
 
nuxe
Sada, zahvaljujući našoj suradnji s planetarno popularnim brendom, i vi imate priliku osvojiti suho ulje koje nas je oborilo s nogu te napisati kratke odgovore na 5 naših pitanja koje ćemo objaviti na portalu. Sve što trebate učiniti je prijaviti se na mail recenzije@fashion.hr s naznakom “recenzije” do 31. srpnja u 23.59. Odabrani će biti kontaktirani u ponedjeljak, 3. kolovoza, a proizvod će vam zatim stići na kućnu adresu. Po primitku proizvoda, kontaktirat ćemo vas mailom i postaviti vam nekoliko pitanja, a 5 najboljih recenzija objavit ćemo na portalu.

U e-mail prijavi je potrebno poslati sljedeće podatke:
1. Svoju sliku
2. Kratko objašnjenje zašto biste htjeli dobiti kremu na recenziju
3. Kontakt: ime i prezime, adresu i broj telefona

Jelena Skendžić
Foto: Jure Perišić
Objavljeno: 20.07.2015. u 09:59

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p