VIJESTI

Isprobajte ova 3 beauty looka za božićni party

Olivia Culpo je ultimativna beauty cura
olivia culpo
 
Olivia Culpo, američka it cura, glumica i voditeljica koja samu sebe zove ovisnicom o make upu, odlučila je pokazati svoja 3 beauty looka idealna za božićni period.
 
Olivia, koju na Instagramu prati čak milijun ljudi, predložila je lookove u kojima su glavne zvijezde tople zlaćano sjenilo za oči, klasični crveni ruž i tamni, vamp ruž za one najhrabrije među nama. Naravno, prelijepa Olivia može dobro izvesti sva tri predložena looka jer ima savršene crte lica, a na vama je da za sebe izaberete onaj prijedlog koji će vam najbolje laskati. Možda imate savršene pune usne koje mogu podnijeti tamni ruž s minimalističkim ostatkom lica? S druge strane, zlaćano sjenilo bi možda savršeno istaknulo tople tonove u vašoj koži i kosi. Ukoliko pak preferirate klasičan izgled i tražite idealni look za svečanu priliku, možda je jarko crveni ruž odličan izbor za vas.
1. Pod svjetlucavim nebom, kapci ukrašeni sitnim šljokicama dat će vašem pogledu izražajnost i glamur.
  
looks
 
2. Ukoliko imate šarmantne šiške, naglasak na usnama bit će pun pogodak. Odaberete li klasičnu crvenu nijansu ruža, ne možete pogriješiti.
  
looks
 
3. Zima je nezamisliva bez tamnog ruža pa u svojoj kozmetičkoj torbici svakako imate i provjereno dobru nijansu vina. Upravo ona će vam dati dozu seksipila i damske zavodljivosti, i učiniti vas neodoljivom za poljubac pod imelom.
 
looks  
J.S.
Foto: Tina Turnbow

Objavljeno: 14.12.2015. u 11:36

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p