VIJESTI

Isprobajte suvremene kontaktne leće koje dišu

Isprobajte AIR OPTIX™ AQUA kontaktne leće koje dišu
AIR OPTIX kontaktne leće 
Već nosite kontaktne leće? Ili možda nosite naočale, a razmišljali ste o kontaktnim lećama? Dolazi proljeće – sada je pravo vrijeme da učinite nešto za svoj izgled ali i za zdravlje svojih očiju! Pri tome je vrlo važno odabrati kvalitetan proizvod.

Isprobajte AIR OPTIX™ AQUA kontaktne leće koje dišu od Alcona® koje propuštaju do 5 puta više kisika od tradicionalnih kontaktnih leća. Osjećaj udobnosti s tim lećama traje od jutra do večeri. Naime, AIR OPTIX™ AQUA sadrže jedinstven sistem ovlaživanja koji podmazuje kod dodira s okom te zadržava vlagu svakog dana, tijekom mjesec dana nošenja.
  AIR OPTIX kontaktne leće
 
Prednost novije generacije mjesečnih leća je u tome da su napravljene od visokokvalitetnih materijala (leće koje dišu) i omogućavaju ugodno dnevno nošenje tijekom mjesec dana, bez osjećaja zamora. Kontaktne leće poput AIR OPTIX™ AQUA omogućavaju vašim očima da „dišu“, odnosno, osiguravaju dotok kisika do rožnice.
  AIR OPTIX kontaktne leće
 
 
Često je pitanje Koliko kontaktne leće koštaju?
Optika Optotim pripremila je sjajnu ponudu: 50% popusta na 2 kutije leća AIR OPTIX™ (kutija sadrži 3 leće), otopinu za čišćenje leća OPTI-FREE® Pure Moist od 90 ml i 2 kontaktne leće AIR OPTIX™.  Ista takva ponuda vrijedi za Air Optix for Astigmatism i za Air Optix Aqua Multifocal kontaktne leće. Naime, AIR OPTIX™ leće dostupne su također za korekciju astigmatizma i prezbiopije. Meke kontaktne leće najčešće su korištene leće, udobne su za nošenje a privikavanje je kratko.
 
Air Optix AIR OPTIX™ AQUA kontaktne leće
Air Optix
 
AIR OPTIX™ for Astigmatism kontaktne leće za korekciju astigmatizma
AIR OPTIX kontaktne leće AIR OPTIX™ Aqua Multifocal kontaktne leće za korekciju prezbiopije

Air Optix
OPTI-FREE® PureMoist otopina za čišćenje kontaktnih leća
 
Ako pak niste nikada nosili kontaktne leće a željeli biste probati, Poliklinika Optotim savršeno je mjesto gdje možete dobiti kontaktne leće koje će vam uistinu odgovarati. Naime, stručni tim poliklinike sačinjavaju neka od najeminentnijih imena oftalmologije u Hrvatskoj. Pregled je u potpunosti bezbolan i traje oko 45 minuta.
AIR OPTIX kontaktne leće
Poliklinika Optotim nalazi se u Bogovićevoj 1/ III.kat u Zagrebu, dok Optike Optotim možete pronaći na više lokacija u Zagrebu te u Zadru i Crikvenici.

Iskoristite ovu sjajnu ponudu, pobrinite se za zdravlje svojih očiju te krenite u proljeće s novim kontaktnim lećama!
Foto: PR
Objavljeno: 04.03.2015. u 12:23

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p