VIJESTI

Isprobali smo ultimativni must have proizvod za ljeto

Beauty recenzija: Nuxe Huile Prodigieuse Or suho ulje
nuxe

A
ko jednu stvar ljeti ne podnosim, to je osjećaj teških proizvoda koji samo sjede na koži. Na moju veliku žalost, jer obožavam kozmetiku izrađenu na prirodnim i organskim temeljima, toj skupini proizvoda pripada puno proizvoda na bazi ulja. No, tada sam otkrila koncept tzv. suhih ulja - izrazito laganih i brzoupijajućih ulja koji nam daju najbolje od oba svijeta: uz faktor dubinske njege, omogućavaju nam i da se brzo obučemo po nanošenju proizvoda.

Nuxe Huile Prodigieuse Or suho ulje ima kultni status, i to ne bez razloga. Slobodno me pitajte zašto mislim da ga toliko žena voli, i odmah ću vam iz rukava ispaliti nekoliko njegovih izrazito jakih aduta. Uz optimalnu, ali laganu hidrataciju kože, po kontaktu s tijelom ostavlja zavodljiv miris i sitni, a opet efektni shimmer idealan za ljetne večeri.

nuxe
 Idealan dodatak našoj ljetnoj kozmetičkoj torbici? Apsolutno, jer nema toga što Huile Prodigieuse Or ne može "pokriti" svojom svestranom kvalitetom. Koristite ga umjesto parfema, jer će iza vas ostaviti prekrasan puderasti miris vanilije, gardenije i kokosa - ali ne onog slatkog i zagušljivog na kakve smo inače navikli, već profinjene inačice koja nas sekundi olfaktivnog užitka podsjeća na njegovanu Talijanku koja uz klopot potpetica prolazi uskim uličicama San Gimignanoa.

Koristite ga umjesto običnog losiona jer će vašem lješkarenju u hladu uz koktel li dva dati poseban čar. Njegove svjetlucajuće mikročestice, jedva vidljive golim okom, reflektiraju svjetlost koja se suptilno poigrava sa sjenama na našoj koži dajući im diskretnu zanimljivost. Glamurozni look ne mora biti rezerviran samo za modele - nanesite ga i u kosu mokru od morske vode, koncentrirajući se na vrhove, za izgled moderne sirene.
 
nuxe
Najbolja od svega nabrojanog ipak je spoznaja da ovo ulje u sebi ima koktel dragocjenih prirodnih ulja makadamije, slatkog badema, masline, suncokreta i drugih, kao i infuziju vitamina E, a bez konzervasa. Čak 95.2% sastojaka u ovome ulju prirodnog je porijekla. Njegova njegujuća i regenerativna svojstva razlikuju ga na tržištu kozmetike jer većina proizvoda s dekorativnom funkcijom nemaju u sebi i preparative kvalitete.
 
nuxe
Tek nedavno, svijet su poplavile BB i CC kreme, i mi smo se za njma pomamili jer su nam nudili upravo to - dekorativnu i preparativnu funkciju u jednom. Nuxe Huile Prodigieuse, odnosno čudesno suho ulje koje je u jednoj bočici sljubilo sve ono što jedna žena treba, kreirano je još 1991. godine, označujući početak priče o uspjehu ovog francuskog brenda. Kada vam kažem da je do danas ovaj proizvod stekao kultni status, uistinu se ne šalim. Star je gotovo kao i ja.

Njegova multifunkcionalnost, ali i luksuzna formulacija proizvoda s čvrstom bočicom od stakla i zlatnim čepom, daje mu dozu glamura koju svaka od nas može imati. Možda vam se čini da o ovome proizvodu pišem s prevelikim zanosom, no bit ću iskrena, u ovaj se proizvod uistinu teško ne zaljubiti. Cijena: 195 kn (50 ml).

Jelena Skendžić
Foto: Jure Perišić
Objavljeno: 08.07.2015. u 14:39

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p