VIJESTI

Istražili smo najbolje europske beauty webshopove

Ovdje ćete pronaći sve što poželite
makeup 
Hrvatsko tržište kozmetike se konstantno razvija i širi, no ipak po mnoge brandove kozmetike još uvijek moramo potegnuti izvan granica naše države. Osim toga, mnogim manje urbanim dijelovima Hrvatske još uvijek su nedostupne čak i drogerije koje u Zagrebu, Splitu ili Osijeku imamo već godinama, a koje nam široki izbor kozmetike čine lako dostupnim. Otkad smo ušli u Europsku Uniju u srpnju 2013., pojedine su se carinske i porezne regulative promijenile pa tako danas sve pošiljke jeftinije od 150 eura (1155 kn) ne podliježu oporezivanju niti carinjenju. Donosimo vam pregled najboljih webshopova unutar Europske Unije gdje možete mirne savjesti kupovati svoje omiljene kozmetičke brandove.

Webshop Feelunique (Kanalski otoci) našao se na prvome mjestu naše liste. Ovaj beauty distributer osnovan je prije deset godina, i danas ovdje možete kupiti preko 500 kozmetičkih brandova, između ostalog i najluksuznije linije Kérastasea, Redkena, L’Oréal Professionnela, Real Techniquesa, Omoroviczae, Ritualsa i Penhaligon’sa. Poštarina s Feeluniquea je besplatna za narudžbe iznad 100 kuna (10 funti).
 
feelunique
Webshop Beautybay (Velika Britanija) lansiran je još davne 1999. kada je bio poznat kao Fragrance Bay. Danas mu je ponuda mnogostruko bolja pa, osim parfema, ovaj webshop drži čitave linije preparative, šminke i proizvoda za kosu. Na Beautybayju možete birati između nevjerojatnih 10.000 proizvoda koji čine sami vrh europske i svjetske luksuzne kozmetike. Brandovi Antipodes, Aromatherapy Associates, Bonacure, Bare Minerals, Jane Iredale, Ilia, Kevyn Aucoin, Pixi, Oskia i Paul Mitchell nadomak su ruke. Poštarina s Beautybaya je besplatna za sve koji naruče paket vrijednosti iznad 107 kn (14 eura).
 
makeup
Online dućan Beautyexpert (Velika Britanija) drži mnoge organske, kao i high end i ljekarničke brandove, i svojim kupcima garantira vrhunsku kvalitetu. Brandovi poput Decleora, Morrocanoila, Nuxea, Korresa, Gatineaua, Caudaliea, This Works, Orlya, Deborah Lipmann, Elemisa, Rena i Murada udaljeni su od vas tek jednim klikom miša, a poštarina je posve besplatna bez obzira na iznos kupovine.

Naturissimo webshop (Velika Britanija) specifičan je po ponudi prirodne i organske kozmetike, između ostalog šminke, parfema, preparative i higijenskih potrepština. Specifičnost ovog webshopa je to što po narudžbi možete naručiti i do 5 uzoraka raznih kozmetičkih proizvoda što znači da ne morate na slijepo kupovati brandove s kojima se još niste susreli. Među hvaljenim organskim brandovima izdvajamo A’kin, Balance Me, Dr. Bronner, Dr. Hauschka, Green People, John Masters Organics, Tata harper, Melvita, Neom, Madara Lilly Lolo i Pai. Poštarina je besplatna za Hrvatsku.
 
look
Osnovan 1996., Lookfantastic (Velika Britanija) je najstariji britanski beauty webshop koji danas broji preko 14.000 proizvoda, od klasičnog make upa i proizvoda za njegu do električnih uređaja. Poštarina je posve besplatna bez obzira na iznos kupovine, a birati možete između prestižnih brandova poput Avedae, GHD-a, Narsa, Benefita, Eve Lom, Glamglowa, Jurliquea, Olea Henriksena, L’occitanea, Elizabeth Arden, Too Faceda i sjajnog Urban Decaya.

Kao i Beautybay, i HQ Hair (Velika Britanija) osnovan je 1999. godine, a od tada do danas je čitavo vrijeme konkurentan i odlično prati brzomijenjajuće beauty trendove. Unatoč imenu, HQ Hair ne drži samo proizvode za kosu već mu je asortiman na našu sreću šarolik. Brandovi poput Alternae, Fudgea, BaBylissa, Philipa B, MyChellea, St. Tropeza, L’oreal Professionala, TIGI Bed Heada, Japonesquea, Alaparfa, Trilogyja i Delaroma. lako su dostupni zahvaljujući neprestanim akcijama i popustima, a posve besplatna poštarina ih čini još primamljivijima.
asos
ASOS (Velika Britanija) vjerojatno znate primarno kao dugovječni webshop koji prodaje odjeću, no jeste li znali da ova modna meka ima i impresivan izbor beauty proizvoda? Od ponude izdvajamo brandove Nars, Tangle Teezer, This Works, Cowshed, Konjac Sponge, Daniel Sandler, Green&Spring, Models Own i Eyeko koji su gotovo uvijek na nekim akcijama, a poštarina za sve proizvode je besplatna.

Naš posljednji, ali nikako najmanje vrijedni webshop također je smješten u Velikoj Britaniji. Radi se o Bath & Unwind stranici koja, kao i Naturissimo, nudi veliki izbor prirodnih i organskih brandova među kojima posebno volimo Bumble & Bumble, Tokyo Milk, Crabtree & Evelyn, Kerastase, Jason, Guam, Kevin Murphy, Macadamia Oil, Philip Kingsley, Organic Surge i The Balm proizvode. Poštarina je i u ovom slučaju posve besplatna.
 
J. S.
Foto: PR, Ohmyomiyage
Objavljeno: 26.02.2015. u 14:16
Tagovi: beauty, asos

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p