VIJESTI

Iz Diora stiže ljetna make up kolekcija

Dior Croisette oduševit će vas brončanim i tirkiznim bojama
Kao što se nekoć veliki Christian Dior inspirirao poznatom francuskom rivijerom, ista je poslužila kao podloga za najnoviju Diorovu make up kolekciju Croisette, namijenjenu za ljeto 2012. Novi ljetni look ponovno oživljava Diorovu opčinjenost spomenutom lokacijom s bojama inspiriranim suncem i tirkiznim morem. Iza kolekcije stoji Tyen, a sudeći po promo slikama očekuje nas još jedna odlična make up kolekcija.


Za suncem okupan ten tu su Diorskin Nude Tan Nude Glow Sun Powder, bronzer koji dolazi u čak 6 različitih nijansi (Amber 002, Spicy 004 i Sienna 006 su isključivo ljetne, a Honey 001, Cinnamon 003 i Toffee 005 namijenjene za svako godišnje doba) te Diorskin Nude Tan Healthy Glow Enhancing Powder, bronzer-highlighter koji dolazi u dva ljetna tona; Sunlight 002 i Sunset 004.

Limitirane palete sjenila Dior 5 Couleurs Croisette Edition dolaze u dvije varijante; Swimming Pool, koja objedinjuje shimmeraste, svježe, azurne tonove te Aurora, paleta s toplim tonova smeđe, zlatne, narančaste i boje pijeska.

Novitet u kolekciji su gelasta sjenila za oči, neodoljiva već na prvi pogled, i to u rasponu od 4 nijanse: 020 Seashell, 750 Sunset, 240 Azur i 560 Tan.

Genijalni eyeliner kojim su ukrašeni kapci modela u kampanji jest Diorshow Waterproof Liner i ovog ljeta dolazi u nijansi 258 Turquoise, namećući se kao iz ljetna mazalica za oči.

Za usne Dior ovog ljeta sugerira brojne opcije. Naglasiti ih možete s Addict Vernis Croisette Collection Lipstick, ružem za usne koji se nudi u tri nijanse: 354 Palace, 544 JetSet i 414 Casual Gold.


Ukoliko ste više od sjajila, Addict Vernis Croisette Collection Ultra Gloss odradit će za vas idealan posao, a birati možete između nijansi 224 Gold Sunrise (limitirana), 464 Rose Croisette, 542 Orange pareo (limitirana) i 432 Brown Panama.

Ako vam ljeti jedino i isključivo treba balzam za usne, isprobajte Dior Addict Lip Balm, koji dolazi u limitiranom izdanju, i to u nijansama 001 Crystal (neutralna), 002 Crystal Pink (transparentna ružičasta), 003 Crystal Coral (koraljna).

Dior make up kolekcija ne može proći bez kultnog laka za nokte. Vernis Croisette Collection Nail Lacquer pojavljuje se u dvije limitirane nijanse; Saint Tropet i Bikini.


H.B.
Photo: Dior

Objavljeno: 22.04.2012. u 17:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p