VIJESTI

Izbjeljivanje kose svaka tri tjedna?

Samo, ukoliko želite boju kao Lady Gaga

Sve vezano uz Lady Gagu je inovativno i kreativno, od njezinih pjesama pa sve do otkačenih kostima. Uz inovativnost i kreativnost moramo spomenuti i njezin talent koji je još jednom pokazala nastupivši na dodjeli nagrada Grammy gdje je, složit će se mnogi bila zvijezda večeri. Uz sve ovo tu je i njezina kosa!

Bez neobičnih frizura kojima šokira publiku Lady Gaga ne bi bila fascinantna i popularna koliko je. Mašne od kose, neonska žuta boja i gnijezdo u kosi samo su neke od njezinih neobičnih frizura. Pa tko je zadužen za njezinu kosu? Salon Bumble&bumble u New Yorku otkrio je neke tajne vezane uz Gaginu boju kose.

"Radimo dupli postupak kad je u pitanju blijeda nijansa plave boje koju nosi Lady Gaga. Kako bismo postigli pravu nijansu, najprije blajhom trebamo maknuti njezinu smeđu boju, a zatim na blajh stavljamo posebne boje koje u sebi sadrže čestice bijelih i rozih perli. Možda zvuči neobično, no upravo su te perle zadužene za sjaj." poručili su iz salona.
Nijansa koju nosi Lady Gaga je izuzetno teška za održavanje. "Postupak ponavljamo svaka tri tjedna, što je jako štetno za njezinu kosu pa je hranimo raznim preparatima."

A.B.

Objavljeno: 10.02.2010. u 12:43
Tagovi: Lady Gaga, Frizure

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p