VIJESTI

Izmamite poglede elegantnim make upom

Budi kao… Cara Delevingne
cara 
Cara Delevingne poznata je po svojim opuštenim i pomalo divljim izdanjima, no nama je za oko zapeo njezin damski look kojeg je krajem veljače pokazala na Elle Style dodjeli nagrada. Saznajte kojim proizvodima ga možete i same uspješno rekreirati.

Akcent ovog looka su strastveno crvene usne savršene za večernji izlazak vikendom. U Carinom slučaju, usne u boji ljubavi spojene su s istaknutim, no ne previše dramatičnim očima u sivkastim tonovima koji se presijavaju u decentnom sjajnom gradijentu, a čitav look uravnotežen je Carinim prepoznatljivim dramatičnim obrvama.
 
reds
Za ovaj look preporučujemo crvenu boju ruža s toplim tonom, no slobodno odaberite podton koji odgovara vašoj puti. Ako ste izrazito ružičaste i hladne puti, bolje će vam pristajati ruž s crvenim tonom, a L’oreal Paris nudi izbor raznih crvenih nijansi i tonova u svojoj kolekciji crvenih ruževa pod nazivom Color Riche Exclusive Reds (65 kn). Nijansa Eva će najbolje oponašati boju na Carinim usnama.
 
caraAvonov puder Ideal Flawless dat će vašem tenu potpuno prekrivanje uz umjerenu zaštitu od sunca (SPF 15), a look dovršite sivkastim tonovima na očima uz Makeup Revolution sjenila u prahu u nijansama Flighty i Starless (14.90 kn). Look intenzivirajte M.A.C.-ovom olovkom za oči u nijansi Smoulder i najdražom maskarom koja će vašim trepavicama dati prekrasan volumen i izduženost. Izgled dive dovršite frizurom u stilu starog holivudskog glamura.

J. S.
Foto: Getty Images, PR
Objavljeno: 14.03.2015. u 12:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p