VIJESTI

Jedini ruž koji ćete zaista trebati ovoga proljeća

Lip Duo za božanstvene usne
Beauty ovisnice složit će se da je dobar ruž za usne presudan proizvod za svaki make up look. Godinama su se ruževi za usne pokušavali nametnuti kao glavni adut u kozmetičkoj torbici pri čemu smo svjedočili raznim trendovima. 
 
Nakon raskošnih, zagasitih tonova i mat ruževa u popularnom tekućem izdanju, ovoga proljeća stupnjevito nijansiranje boje s kose prelazi na usne pa su tako ruževi za usne dobili poboljšano, zanimljivo i drugačije izdanje u obliku novog Douglas Lip Duo ruža koji predstavlja jednostavno rješenje za postizanje vrhunskog efekta na usnama. Kombinacija dvije nijanse (tamnije i svjetlije) stvorit će na vašim usnama prekrasan završetak, a vašim usnama dati puniji izgled.

Problem odabira prave boje ruža sada je stvar povijesti! Umjesto korištenja dva ruža, uz Douglas Lip Duo ruž za usne, kombinirajte dvije najdraže boje u isto vrijeme kako bi stvorili jedinstveni look.  Hidratantna formula ruža kombinira kremastu teksturu, odvažne boje i sjaj, čineći vaše usne glatkima i glamuroznima. Dvije skladne nijanse trenutačno oblikuju i nijansiraju usne, a moderno pakiranje u obliku olovke omogućuje brzu i preciznu primjenu kao i jednostavno nanošenje. Preskočite komplicirane tutorijale za nanošenje ruža na usne i ovaj ruž nanesite tako da tamnija nijansa bude na rubu usana, a zatim povucite ruž od sredine usana prema krajevima. U samo dva poteza stvorit ćete istovremeno impresivan i jedinstven look koji neće proći nezapaženo!


Douglas Lip Duo ruž za usne dolazi u 6 odvažnih nijansi, od nježno ružičaste do tamno crvene. Broj kombinacija je neograničen, pri čemu je na vama da odaberete omiljenu! Ruž možete pronaći na policama svih Douglas parfumerija, ali i na Douglas web shopu po fantastičnoj cijeni od 79,90 kuna. 
Foto: PR
Objavljeno: 26.04.2018. u 11:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p