VIJESTI

Jedinstveni niche brendovi parfema ekskluzivno u Martimexu

Elegancija i rafiniranost sirovih materijala

 
Martimex predstavlja ekskluzivne niche brendove koji će posebno oduševiti obožavatelje rijetkih parfema, inspiriranih vrlo zanimljivim pričama, a posjetiteljima će uskoro ponuditi i potpuno novo iskustvo parfumerije kroz Shop&Shop koncept kupnje.
 
Lanac zagrebačkih parfumerija iznimno duge tradicije, Martimex, u stopu slijedi svjetske trendove ljepote, posebice kada je riječ o parfemima. Stoga je vrijeme za nešto novo i drugačije, niche parfeme, rijetke i umjetničke jer oduševljavaju svojom čistoćom mirisa i subliminalnom ljepotom. Ekskluzivno vam predstavljamo niche brendove La Parfumerie Moderne, BeauFort London, Atelier des Ors i Esteban koje obožavatelji rijetkih parfema mogu kupiti u poslovnici na Britanskom trgu te na Trgu Bana Josipa Jelačića koja uskoro posjetiteljima nudi Shop&Shop koncept kupnje. Ekskluzivne parfumerije Martimex, koje već niz godina svojim kupcima nude vrhunske proizvode, ovaj put predstavljaju nagrađivane parfeme koji su inspirirani vrlo zanimljivim pričama. Pojam niche inače označava parfemski pokret koji je krajem 70-ih godina započeo u Parizu, a svoj procvat doživljava upravo u novom mileniju.
Jedan od niche brendova parfema je i La Parfumerie Moderne nastao iz sjećanja jednog dječaka koji potječe iz hotelijerske obitelji, a uspomene iz velebnih, neoklasičnih hotela prošlog stoljeća pretočene su u estetiku klasične francuske parfumerije. Stoga je riječ o brendu za kojeg se, s punim pravom, može reći da je tradicionalno francuski. Philippe Neirinck, kreativni um koji stoji iza ovog brenda, oživio je klasične formule na moderan i vrlo trendi način. Tako je nastao No Sport, parfem koji je proglašen najboljim niche parfemom u 2015. godini, po izboru parfumera i kritičara. La Parfumerie Moderne označava tradiciju, eleganciju i rafiniranost sirovih materijala, a kolekcija sadrži 3 mirisa: Cuir X, No Sport i Désarmant.
 
Foto: PR
Objavljeno: 04.05.2016. u 15:18

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p