VIJESTI

Jednostavno rješenje za blistave zube i neodoljiv osmijeh

Holivudski osmijeh nadohvat ruke 
Osmijeh sasvim sigurno ne izlazi iz mode, a da biste i ove sezone blistali pomoći će vam pasta za zube koja ima dvostruko djelovanje te pruža blistavi osmijeh i potpunu njegu. Signal White Now CC Bright pasta za zube posebno je razvijena za njegu i zaštitu. Za bjelje, njegovane i blistave zube, a u konačnici i neodoljiv osmijeh. 
 
Formula ovog inovativnog proizvoda sadrži Blue Light tehnologiju koja pomaže ukloniti nesavršenosti te aktivne minerale i cink što popravlja boju te pruža njegu i zaštitu nakon samo jednog pranja. Posebno pink pakiranje Signal White Now CC Bright paste za zube dostupno je ekskluzivno u Bipa  prodavaonicama. U svijetu ljepote, zarazni holivudski osmijeh je must have, a u današnje vrijeme, teško je izbjeći sve čimbenike koji utječu na boju zubi. U potrazi za učinkovitim rješenjima, kada je u pitanju njega zubi, estetski dojam jednako je važan kao i njega.


Zato je izvrsno da pasta za zube nudi oboje, a Signal White Now CC Bright pasta za zube sadrži fluor i neabrazivne sastojke za trenutačno izbjeljivanje te je primjerena za svakodnevnu upotrebu. S Blue Light tehnologijom zubi postaju bjelji pa se osjećamo ljepšima i imamo više samopouzdanja. Nadahnuti ljepotom koja je rezultat pravilne i zdrave njege, stručnjaci su razvili Signal White Now CC Bright pastu za zube koja je odgovor na suvremeni, brzi način života. Ona u jednom četkanju zubima pruža potrebnu njegu i blistavost. Signal pastu za zube odobrila je Svjetska udruga dentalne medicine (FDI). 

Foto: PR
Objavljeno: 18.04.2018. u 11:22

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p