VIJESTI

Jelena Veljača izgleda odlično kao Trnoružica

Fotografije koje su nas potpuno oduševile
antonija  
Bajkovitu priču u kojoj su glavni likovi bile hrvatske zvijezde ispričao je poznati frizerski salon F na čelu s kreativnim voditeljem Zvonimirom Franićem koji je čaroban dvorac Trakošćan iskoristio kao idealnu kulisu za svoju bajkovitu kampanju. Bajkovite frizure potpisuju Ivona Palić za Antoniju Stupar Jurkin, Petra Bencek za Nives Ivanković i Zvonimir Franić za Jelenu Veljaču.

Odmaknuvši se od svakodnevnih standarda kreiranja frizura, Zvonimir i njegov tim usredotočili su se na ljepotu lica koje uokviruje raskoš njegovane i oblikovane kose. Ovoga puta svu pažnju posvetili su valovima koji u pažljivo stiliziranim slapovima padaju niz leđa naših bajkovitih ljepotica.
 
veljača veljača
Trnoružica je lik kao stvoren za ljepoticu poput Jelene Veljače.
 
“Oduvijek me impresionirao poseban vizual bajki, i bila sam oduševljena Zvonimirovom idejom da na tren oživimo neke od najpoznatijih trenutaka iz tih magičnih priča. Uloga Trnoružice, čarobno jezero kraj fantastičnog dvorca Trakošćan, i cijeli tim salona F koji su nam pomogli da rekreiramo fantaziju, učinili su ovo snimanjem za pamćenje! Sretna sam i zahvalna što sam dio F tima već godinu dana”, izjavila je Jelena.
 
antonija
Antonija Stupar Jurkin u ovoj bajci dobila je ulogu nježne Snjeguljice čija frizura svojom decentnošću naglašava ljepotu crta lica dok se sa druge strane igra raskošću raspuštene kose koja se u voluminoznom repu spušta niz leđa u jednom valu.

“Oduvijek me privlačio svijet bajki tako da Zvonimirov poziv da postanem Snjeguljica jednostavno nisam mogla odbiti. Njemu i cijelom timu salona F beskrajno vjerujem kada je u pitanju njega i oblikovanje kose te se stoga vrlo rado i bez straha prepuštam svim njihovim bajkovitim zamislima. Posebno me razveselila činjenica da se kampanja snima na jednom od meni omiljenih mjesta dvorca i hotela Trakošćan što se odlično uklopilo u bajkovitu temu koju smo pokušali dočarati ovom kampanjom”
, poručila je Antonija.
 
nives
Nives Ivanković svojom karizmom vrlo smjelo i profesionalno ulazi u svaki zadani lik tako je i ovoga puta odlično dočarala ulogu zle maćehe koja svojom pojavom plijeni pozornost gdje god se pojavi. Naglašavajući toplinu i bogatstvo boje dobiva se na efektu njegovane i pomno stilizirane kose koja svojim raskošnim uvojcima i trendi pletenicama oduzima dah.

“Uvijek je divno biti okružen ljudima koji svoj posao rade s toliko ljubavi i žara kao što je to slučaj sa Zvonimirom i njegovim timom. Kada ste dio ovakve ljubavi osjećate se kao u bajci, a upravo se i ja tako osjećam svaki put kada se prepustim rukama ovakvih znalaca”, rekla je Nives.
 
nives
J.S.
Foto: Salon F
Objavljeno: 05.03.2015. u 11:27
Tagovi: beauty, frizura, salon f

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p