VIJESTI

Jennifer Lopez skratila kosu

Popularna pjevačica više nema prepoznatljivo dugu kosu
jennifer lopez 
Lijepa pjevačica, poznata po svojim zamamnim oblinama i dugim slapovima kose, odlučila se na veliku promjenu: ošišala je lob, odnosno dugi bob, frizuru koja trese svijet kose posljednjih pola godine.

Zgodna Jennifer koja danas izgleda bolje nego ikada prije time je nastavila niz brojnih celebrityja koje su svoju prekrasnu dugu kosu odlučile skratiti u korist kraće, ozbiljnije, no istovremeno seksi frizure koja, ako je suditi po nizu poznatih dama koje su se odlučile slijediti ovaj trend, funkcionira na apsolutno svima.
 
jlo 
Sviđa li nam se na 45-godišnjoj pjevačici više duga kosa ili lob dužina, pitanje je osobnog ukusa, no bez obzira na frizuru, Jennifer sa svojom novom frizurom i crop topom koji otkriva savršene trbušne mišiće, i dalje izgleda kao da ne stari niti dana. Njezin nevjerojatno mladolik izgled nije se promijenio niti s izborom daleko decentnije frizure za koju mislimo da je zapravo njezina prava kosa koja je bila nadograđena svjetlijim ekstenzijama. Ako dosad niste bili uvjereni da vam lob treba u životu, vjerujemo da će vas atraktivna Jenny u to uvjeriti.
 
jlo
J. S.
Foto: Splash, Instagram
Objavljeno: 29.05.2015. u 20:35
Tagovi: Jennifer Lopez, Kosa

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p