VIJESTI

Jesenski noviteti iz Chanela

Make up kolekcija koju ne smijete propustiti: Les Essentiels de Chanel
Mala crna haljina, cipele u dva tona i prošivena torbica, osnova su prepoznatljivog imidža s potpisom Chanela, koje se ponovno dotaknuo make up virtuoz Peter Philips, dizajnirajući novu, jesensku make up kolekciju poznate kuće. Kultni predmeti tako su prevedeni u novu make up liniju, koja se ove sezone može pohvaliti obiljem boja jakog intenziteta.


Zvijezda "Les Essentiels de Chanel" kolekcije jest Ombre Essentielle, monokromatsko sjenilo koje svojim intenzitetom i snagom boja osvaja na prvi pogled. Chanel ove jeseni dozvoljava baš svaku opciju na kapcima; od senzualne, intenzivne crne, preko svjetlucavih i reflektirajućih zlatnih i srebrnih tonova pa sve do mekoće neutralnih nijansi. U color-block kombinacijama ili blendano zajedno, elegantno ili smjelo, izbor je samo vaš.

Budući da je karakter lica u potpunosti koncentriran na očima, Philips je reinterpretirao esencijalno Chanel sjenilo, pojačao boju i efekte te ponudio 5 novih nijansi Ombre Essentiele sjenila; Complice, Eclaire, Furtif, Infini i Noir.


Oči će ove jeseni obilježiti i već prepoznatljiva Chanel Les 4 Ombres paleta sjenila, s intenzivno crnim, bež, nježno ružičastim i sivkasto-smeđim tonovima, dok će pogled uokviriti Stylo Yeux Waterproof, tuš za oči u dvije nijanse; Silver Light namijenjen za unutarnji rub kapka i rub trepavica te Noir Intense, bogata crna boja koja će naglasiti sve nijanse Ombre Essentiele sjenila.

Ništa nije poželjnije od blistavog tena, stoga Chanel ove jeseni predstavlja ekskluzivnu kreaciju Lumiere D'Artificies Beiges, kompaktni duo bež nijansi, koje će produžiti efekt suncem okupanog tena i na hladnije mjesece u godini. Univerzalna nijansa za obraze, koja osvaja svojim efektom u dodiru s obrazima jest Joues Contraste rumenilo u nijansi Rose Initiale.

Usne su ove jeseni u znaku zagasitih nijansi; Rouge Coco može se pohvaliti šarmantnim novitetom Caractere, dok je Rouge Coco Shine obilježen novim nijansama Chic i Parfait. Koordinirana s ruževima, besprijekoran i postojan okvir usnama daje olovka Le Crayon Levres. Za intenzivni sjaj idealna su sjajila Rouge Allure Extrait De Gloss u nijansama Troublant i Caprice te Levres Scintillantes, sjajilo koje je dobilo pojačanje nijansom Sweet Beige.

Kultni Le Vernis i dalje uživa zvjezdani status, ove jeseni u tri nove nijanse; Vertigo, Suspicious Frenzy.


H.B.
Photo: Chanel

Objavljeno: 21.08.2012. u 12:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p