VIJESTI

Jessica Alba izgleda sjajno s novom frizurom

Lijepa glumica skratila kosu
jessica 
Da je lob, odnosno dugački bob, definitivno frizura godine, potvrdila nam je prije dva dana i poznata ljepotica Jessica Alba koja je svoju prepoznatljivu dugu kosu skratila na ovu popularnu dužinu.

Time je atraktivna Jessica samo nastavila niz poznatih ljepotica koje su se odlučile na promjenu dužine kose u korist kraće i modernije frizure. Podsjetimo, na ovaj korak odvažile su se Taylor Swift, Kim Kardashian, Rosie Huntington - Whiteley, Lauren Conrad, Kate Bosworth i mnoge druge slavne ljepotice koje su u ovu godinu zakoračile s hrabrom, no još uvijek relativno decentnom promjenom izgleda kose.
 
jessica
Jessica je sliku svoje nove frizure prvo objavila na Instagramu povodom posjeta eventu vlastitog branda The Honest Company, a pohvalila se i fotografijom frizera koji je osobno zadužen za njezin novi izgled. Radi se o kreativnom direktoru branda Macadamia Professional, Gianniju Andrei, koji je zadužen za izgled kose mnogih slavnih ljepotica, među kojima se našla ranije spomenuta Rosie Huntington - Whiteley, kao i Sharon Stone i Chrissy Teigen.

Jessica je u novoj frizuri ipak zadržala svoju prepoznatljivu medenu boju kose prošaranu svjetlijim pramenovima, i teksturu koja izgleda kao da su je oblikovali more i sunce. Giannijev potpis je ipak vidljiv i u kosi lijepe 33-godišnjakinje: kao i u slučaju zgodne Chrissy ili atraktivne Sharon Stone, ovaj se svjetski poznati stilist inspirira idejom ženstvenosti, voluminoznosti i zaigranosti. Kao i uvijek, Jessica je s novom frizurom pokazala profinjen i odmjeren ukus kojeg obožavamo, i reafirmirala činjenicu da je lob uistinu frizura godine.
 
gianniFrizure Giannija Andree: Chrissy Teigen i Sharon Stone

J. S.
Foto: Instagram
Objavljeno: 16.03.2015. u 10:32
Tagovi: Jessica Alba, Kosa, bob

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p