VIJESTI

Jeste li već skinuli Sephorinog virtualnog make up artista?

Novost u popularnoj aplikaciji

sephora virtual artist

Ne morate nam priznati da i vi ponekad skinete neku aplikaciju za virtualni make over i zabavljate se satima jer ako ste zaljubljenica u make up, to ste sigurno napravili. U moru sličnih beauty aplikacija ističe se Sephorin Virtual artist koji je nedavno sam doživio make over i uveo brojne novitete koji su nas oduševili.

Ovakve aplikacije odlične su jer se možete igrati s različitim make up lookovima bez da se zaista našminkate pa se možete odlučiti za drastične promjene koje inače ne biste pokušali. Ranije ove godine aplikacija je unaprijeđena s velikim brojem nijansi ruževa za usne pa su do sada korisnici isprobali više od 70 milijuna boja. Velika novost je uvođenje više od 90 različitih vrsti umjetnih trepavica pa tako jednim dodirom prsta možete isprobati veliki broj lookova s umjetnim trepavicama za koje znamo da su sada pravi hit.  
  sephora virtual artist
 
Korisnicima je dostupna i opcija Compare me pa odmah možete vidjeti četiri različita looka, a ako protresete mobitel, aplikacija će vam sama stvoriti nasumični lookSephora uskoro najavljuje uvođenje virtualnih tutorijala. Zaista možemo reći kako je ova kozmetička kuća uvijek korak ispred svih jer u svojoj aplikaciji nude proizvode koje zaista prodaju u svojim trgovinama pa ako ste u inozemstvu i namjeravate poharati Sephoru koje kod nas nema, skinite je na mobitel jer ćete sve proizvode moći isprobati na sebi i vidjeti kako vam stoje. Sephorina aplikacija potpuno je besplatna pa se i vi s njom možete zabaviti!
 
T.K.
Foto: PR
Objavljeno: 07.07.2016. u 11:04

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p